Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy . VS. Samsung...

Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés

melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???

14 éves vagyok .

2011. júl. 6. 18:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
32%
Vedd meg az Ace-t, komolyan. A Defy-nek jobb a képe (nem csak a méretről van szó a Defy képe tűéles, majdhogynem iPhone4 szintű, kb 2.6-szor annyi pixel van rajta, mint az ace-n kicsit nagyobb területen), ütés- csepp - és porálló, jobb videót készít, mindenben jobb vagy ugyanolyan, de te tudod. Láttad már egyáltalán a telefonokat? Nem hiszem, mert akkor nem lenne kérdés, hogy a defyt veszed, hacsak nem az angoltól félsz. És egyébként hogy lenne már híresebb a Samsung mint a Motorola? Motorola a mobilok egyik ősgyártója (az Ericsson mellett), de egyébként is hülyeség lenne gyártó alapján döntened. Hivatkoztak még Android-frissítésre, ez igaz (bár Custom-romokat manapság legjobban talán Defy-re fejlesztenek), de hogy vennéd a telefont? Gondolom T-mobilban, vagy vodánál, úgyhogy annyi a frissítésnek (a szolgáltatók garivesztéssel jutalmazzák, ha frissítesz, mert szoftveres módosítást hajtottál végre, benne van a szerződésben, várhatsz amíg ők frissítik neked (szóval valószínűleg az örökkévalóságig)). Az Ace-nél alapból 2.2-t kapsz viszont, úgy tudom. Ennek előnye, hogy tudsz memóriakártyára alkalmazásokat menteni. Ha viszont nem veszel hozzá új kártyát, ugyanott (vagy inkább hátrébb) vagy, már említettem hogy a Defy-nek alapból 2Gb belső memóriája van (amire telepíthetsz) + mindkettőhöz 2gb kártya jár (erre csak Samsungnál telepíthetsz+még a 158 Mb belső memóriára). De ha neked a multimédia a legfontosabb, csekkold a Samsung Wave-t is. Erre azonban alig van jó ingyenes játék. Ha nem próbálod ki őket, még írhatok ide regényt neked, nem fogod megérteni. Szerintem úgyis az Ace-t választod, mert az Samsung, és otthon is Samsung a hűtő meg a porszívó, úgyhogy sokkal jobb, meg amúgy is úgy néz ki majnem' mint egy ájfon', meg ilyen van a lacinak is és jujdejó.
2011. júl. 13. 18:26
 42/61 anonim ***** válasza:
0%

A tűéles kép kicsit túlzás. Én használtam a Defy-t is meg Ace-t is. Az Ace az enyém. A defynek nem tűéles a képe csak nagyon szép ahogy az Ace-nak is. Lehet hogy vízálló, ütésálló, porálló (legalábbis nekem az ace is olyan :D) de a videózást kétlem. Egy programmal ugyanolyan videót vesz fel az Ace is mint a defy. Itt kilőve a fényképezés.

de már mondtam:

személyreszabhatóságban az ace mert lehet majd frissíteni az OP rendszert és 2.2 fut rajta a defy-n meg 2.1. De tulajdonképpen az android miatt mind a 2 elég jól személyreszabható.

Multimédia az mind2-nél egyenlő mert mind2 5MP kamera autófókusszal és led vakuval. Egy programmal (IGcamera) pedig az Ace is olyan videót képes lesz rögzíteni mint a defy.

Alkalmazások terén a defy mert nagyobb a tárhelye.

De szerintem Ace akkor is :D.

2011. júl. 13. 18:50
 43/61 A kérdező kommentje:

ezt nemmondam... egyszerűen régen a defy tetszett jobban csak mostmár mindenki szinte az ace-t mondja ... és igen nemvolt még a kezemben és élőben nemis látttam ! csak azért irtam hogy nálam nem a külső számit

hanem hogy belülről mit készít... tehát nemtudom de nemértem akkor se hogy miért irjátok azt HOGY EZ SOKKAL JOBB nem ugyanaz? azért variál mindenki ez a 2 között ... tehát nemmind1 én aztkérdeztem szerintetek melyik a jobb választás az alábbi szempontok szerint !!!

tehát én nem SZAROZOM LE EGGYIK TELEFONT SE én csak válaszokat szeretnék szerintetek melyik

2011. júl. 13. 18:54
 44/61 A kérdező kommentje:

Máté

hát szerintem is nemtom miért de már közelebb áll a választásomhoz .. de amugy az op. rencert az android marketről lehet frissiteni ? :P vagy máshonnan...

(bocs hogy ilyeneket krédezek de még nemvolt androidos okostelefonom )

2011. júl. 13. 18:55
 45/61 anonim ***** válasza:
50%

"És keresgélés közbe megtaláltam ezt: Nos, egy dolog a strapabíró kivitel, de vannak ennek hátrányai is"

A strapabíróságnak hátrányai? Igaz, lehet, hogy jobb lenne ha könnyebben tönkre lehetne tenni a telefont, nem buli hogy leejted és nem törik szét, vagy nem megy bele a homok a strandon:D Előző hsz-ban leírtam, ez nem a Defy hátrány, hanem a manapság használt középkategóriás és high-end telefonok technológiájának hátránya. De szerintem is inkább akkor jobb lenne, ha olyan rezisztív (nyomást érzékelő) képernyője lenne, mint a húszezres LG GT540-ben, nem olyan, mint pl. a Samsung Galaxy S II-ben vagy iPhone-ban található kapacitív. Az Ace képernyője is ilyen, a gyerek, aki ezt írta pedig egy nyomorék, aki mobilos topikokba szokott hülyeségeket pofázni. Te pedig, kedves kérdező, próbálj normális helyesírású és nyelvtanilag jól összerakott mondatokat összehozni, most olvasom, hogy 14 vagy... ez elég gáz, lehet, hogy nyelvtannáci vagyok, de ez kritikán aluli ember...

15/f

Most pedig pontozz fel, eddig én adtam a legtöbb hasznos infót :D

2011. júl. 13. 19:05
 46/61 anonim ***** válasza:
najo sztem mindent egybevéve vegyél inkább zte bladet olcsóbb vagy 17 ezerrel 800*480 pixel 3,5 col olyan mint az ace és a defy összeolvasztva hardveresen már gyengébb de neked ugysincs szükséged többre jol el leszel ezzel.
2011. júl. 13. 19:07
 47/61 A kérdező kommentje:
lehet hülyén hangzik de meleg van mint az állat, és ilyenkor nincs kedvem nézni mit írok :D . meg úgy szoktam gépelni hogy oda se nézek :) tehát nekem ez így nem a csúcs helyesírásom :D már megszoktam nem nézek oda és így sokszor félregépelek :P amugy 13 vagyok csak 14 et irtam véletlen :S
2011. júl. 13. 19:10
 48/61 A kérdező kommentje:
az utóbbi írónak üzenem :) én komolyan gondolom ezt a telefon dolgot... egy olyan telefont akarok ami majd általános iskola után a társam lesz a munkában és nem egy olyan telefon-t amin csak telefonálok meg stb... nekem komolyabb telefonra lenne szükségem nem olyanra ami kb. annyit tud mint a mostani ... akarok fejlődni a technikával hogy legyen egy munkatársam ami kisegít majd mindenben :) igaz ez most még nem fontos de nagyon szétszort vagyok tehát...
2011. júl. 13. 19:12
 49/61 anonim ***** válasza:

A szimpátia fontos, ha az Ace szimpi, azt vedd, és ne érdekeljen a Defy. Ha szeretsz egy telefont, megbocsátod a hibáit, érezni lehetett, hogy arra vágysz, ezért is mondtam hogy azt vedd. Te ne is olvass tovább, innentől nem neked szól az üzenet, csak megcáfolom az előttem szóló gyereket, de ne olvasd tovább a következő bekezdést, mert elég idegesítő lehet, ha mindig elbizonytalnítanak, lebeszélnek a neked tetsző telefonról. Remélem nem sértettelek meg, ne filózz ennyit, vedd ami tetszik!

{Innen nem neked szól}

Mátét ütném :)

1. Mitől jobban testreszabható a 2.2, mint a 2.1? Főleg hogy Motobluron még a widgetek méretét is szabadon állíthatod...de ugyanazok a launcherek érhetők el, ez ANDROID, a legszabadabb op.rendszer.

2. Nem fogsz olyan képet készíteni Ace-szel, mit Defy-vel. Ha a Defyvel ugyanazt a programot használnád, nyilván még tovább javulna a képminőség, nem beszélve arról, hogy egy kis hackkel még a HD-videó is kihozható a Moto-ból, ebben is simán veri az Ace-t.

3. Csak a vak nem látja a különbséget a két készülék kijelzője között. Ez kognitív disszonancia, ne próbáld bemagyarázni, hogy az Ace-nek szép a képe. Hidd el, láttam mindkettőt. Az Ace-nek a képernyője 320x480-as, a Defy-nek 480x854-es. Nem lehet összehasonlítani, nekem most még egy Blade-m van (remélem nem sokáig, ha kell toljatok pü-t :D), kifejezetten zavaró volt az Ace kijelzőjét nézni. Egyszerűen pixeles, ronda képet ad, ne hülyéskedjünk már.

{VÉGE}

2011. júl. 13. 19:32
 50/61 anonim ***** válasza:
A Blade hátránya a fenti telókhoz képest csak a gyengébb kamera, gyengébb proci, de a képe pl. szebb, mint az Ace-nek, és a T-mobile is adott ki rá 2.2-t (garivesztés nélkül), de ugyanúgy Androidos, nem túl nagy a különbség. De nekem ez túl sok komprumisszum, ráadásul a Defy külseje nekem odabsz (ugyanaz mint nálad az Ace-nél, szimpatikus, illik hozzám), szóval bye-bye ZTE, Hello Moto :)
2011. júl. 13. 19:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!