Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy . VS. Samsung...

Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés

melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???

14 éves vagyok .

2011. júl. 6. 18:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező. Nem csak a samsung apps van ott. Van még a samsungnak egy online boltja. A Galaxy Store is bár ott csak fizetős alkalmazások vannak. De mondom mind2 telefon nagyon jó.

És keresgélés közbe megtaláltam ezt: Nos, egy dolog a strapabíró kivitel, de vannak ennek hátrányai is. Hiába vízálló a Defy, nedves környezetben szinte használhatatlan, mert az érintőképernyő nem érzékel megfelelően. A nedvesség megzavarja ugyanis a kapacitív technológiát, így ha vizes a felület, nyomogathatjuk, nem történik semmi, vagy nem az történik, amit szeretnénk. Gépelni például lehetetlen vizes kézzel, mert a virtuális billentyűzet téveszt, dupláz. A kádban történő internetezést felejtsük hát el, ahogyan az SMS-ezést is. Ha bejövő hívásunk van, szinte lehetetlen nedves környezetben felvenni, hiszen ez is a képernyő érintésével, simításával történne. Hívást meg se próbáljunk kezdeményezni ilyenkor, mert az lesz a vége, hogy felhívunk pár olyan valakit, akiket nem szerettünk volna.

1 szóval a vízben eléggé használhatatlan a telefon így a kádban a facebookozást és játékozást el lehet felejteni.

Fényképezni és videózni is bajos vizes környezetben, hiszen maga a művelet vezérlése is az érintőképernyőn keresztül történik, amelyik pedig - mint írtam korábban - nem nagyon reagál, vagy éppen túlreagál. Ha tehát szeretnénk például véletlenül letörölni egy korábbi videót, azt könnyen megtehetjük, csak vizes kézzel kell elkezdeni birizgálni a Defy-t.

úgy látszik a vízben való fényképezést és videózást is ejthetjük.

Egyértelműen azoknak ajánlom a Motorola Defy-t elsősorban, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a telefonjukra vigyázni

Forrás: Technet.hu

2011. júl. 12. 12:20
 32/61 A kérdező kommentje:
értem :D akkor már az ace kicsit jobbnak tűnik :D amugy azt megkérdezhetem hogy , feltöltő kártyást akarok venni és ha fizetős játékot töltök le (pl. amit mondtál a galaxy store-bol) akkor amit feltöltöttem pénzt fogja leszivni a kártyámról ha megveszek egy játékot ? vagy ilyen előfizetést rendelek meg ami egyfolytában fog fizettetni?
2011. júl. 12. 13:54
 33/61 anonim ***** válasza:
0%
A bankkártyád adatait megadod és onnan szívja le majd a google a pénzt. A másik kérdésedre nem tudom a választ :).
2011. júl. 12. 13:56
 34/61 A kérdező kommentje:
mármint melyik másik kérdésre ??? akkor bankkártya? :S nem leszivja a kártyáról? :(
2011. júl. 12. 14:02
 35/61 anonim válasza:
0%
Nekem minda kettő van, de a Defy jobb. Száz X jobb! Nemutolsó sorban szebb a gombok színe.
2011. júl. 12. 21:23
 36/61 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Bár ha a tények alapján nem fogod fel, hogy a Defy földbedöngöli az Ace-t, elég hülye lehetsz, úgyhogy nem is érdemled meg a Motorolát, jó lesz neked a Samsung is (pixelesebb, kisebb képátlóval, bénább kamerával, és tácsvizzel).(nekem meg marad a Defy :P). Na jó, ez már kicsit trollkodás is volt, de tényleg nagyon hülye vagy, úgyhogy szerintem ez enyhítő körülmény. A linkeket azért nézd meg, nálam (nálad meg pláne) mobilokhoz jobban értő emberek állították össze az összehasonlítást, tippelj ki nyer :P. Az Ace előnye: jobb bluetooth (soha nem tudod majd kihasználni), nagyobb készenléti idő (ez tényleg előny), és 1mm-rel vékonyabb meg 2-vel keskenyebb (nyomós érv :D). Mindegy, a te döntésed, gondolom úgy 13 lehetsz, szóval nem hardver, hanem szimpátia alapján fogsz választani (egy Ace-t). Előre is gratula az új telódhoz, már nem írok többet ide, szép estét.

2011. júl. 12. 21:25
 37/61 anonim ***** válasza:
51%
Nah itt az utolsónak mondanám: Az első link egy nagy FOS! Előbb nézd is végig, hogy miket írtak, az Acenél rengeteg mindent kihagytak!!! A második linket is megnézhetted volna, ott meg annyi van, hogy a Defynek nagyobb a kijelzője meg a felbontása.. huhh 0,2" mindjárt berosálok, h milyen nagy különbség -.-"
2011. júl. 12. 21:46
 38/61 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok, ÉN IS A KÉT TELEFON KÖZÖTT VACILLÁLTAM, AZ ACET VÁLASZTOTTAM! NEM BÁNTAM MEG!
2011. júl. 12. 21:47
 39/61 anonim ***** válasza:
31%
Mi szól az ace mellett? Komolyan kérdezem, kedves kérdező próbáld meg összefoglalni amit hallottál, vagy valaki, aki itt van.
2011. júl. 12. 22:28
 40/61 A kérdező kommentje:

Most ezen nehogy már összevesszetek nemszól semmi az ace mellet de a motorolan nincs magyar nyelv .... nincs frissités ... a fürdőkádas telefonozást is ellehet felejten, akkor minek ANNYIRA JÓ AZ A R*HADT DEFY??? mivel jobb azért mert nagyobb a képernyője??? érdekes aki a Defy-t ajánlja egyfolytána megvan őrülve hogy mit akarok hogy Ace-t akarnák nem a ISTEN motorola defy-t ... nagyon nagyra vannak akik a defy-t akarják ... csak tudod a samsung mivel híresebb márka ezért több alkalamzás és stb... OKÉ MÉG MOSTSE DÖNTÖTTEM EL !!! de már nemigaz hogy nem konkrét válaszokat irnátok hanem veszekedtek...

AGGYATOK INDOKOT ÉS VÁLASZT nem SZIDÁST !!! köszönöm

2011. júl. 13. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!