Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy . VS. Samsung...

Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés

melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???

14 éves vagyok .

2011. júl. 6. 18:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
Defy...félek a samsungtól:)
2011. júl. 7. 18:54
 12/61 A kérdező kommentje:
Miért félsz a samsungoktól? :D
2011. júl. 7. 19:01
 13/61 anonim ***** válasza:
0%

Galaxy Ace.

4-4 az állás.

Na szóval:

A motorola defy abba nincs magyar menü és nem frissül.

A Galaxy Ace meg nem strapabíró bár nekem sok esést kibírt már. Amúgy augusztusban vagy még ebben a hónapban fog megjelenni az Ace-re a 2.3 (wikipédia ezt írta)

De gondolom hogy nem akarsz a kádban is facebookozni meg gondolom zuhanyzás hözben vagy fűrdés közben nem kell rá annyira vigyázni de hát azért ha belesik és ott hullámzik a víz akkor nehezebben látod :D

Mondom akármelyiket veszed nem fogod megbánni de én az Ace-t ajánlom.

2011. júl. 11. 16:03
 14/61 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy nem muszály defyt venni ha rootolni akarod. Ahoz akármilyen androidos telefon is jó. Szóval a A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-06 20:40-es emberke mondata részben kiütve. Én azzal is vitatkoznék hogy jobb a proci mivel az Adobe dolgozik azon hogy az Ace támogassa a flasht. De ezt a gondot egy Skyfire böngészővel megoldod és kész és ennyi volt a defy procija egyenlő az ace-val. Mivel így kiegyenlítődött az Ace és a Defy procija is a flash támogatás miatt így rátérhetünk arra hogy ugyanolyam MHz-n is futnak :)

2011. júl. 11. 16:08
 15/61 anonim ***** válasza:
Minkettő nagyon jó, de én az Ace-re szavazok. Amióta az eszemet ismerem samsungom volt. nem lesz vele gondod. De bárhogy döntesz, semmiképpen sem jársz rosszul.
2011. júl. 11. 16:13
 16/61 A kérdező kommentje:
én nemakarok rootolni hiszen msot Nokia 2700 classic-m van tehát hülyevagyok telefonokhoz ... de viszont angolból se vagyok perfect és ilyen szempontból akkor télelg már nemtudom ... a defy-t választanám de... nincs rá frissités meg magyar menü se igy nehéz dönteni :(
2011. júl. 11. 16:16
 17/61 anonim ***** válasza:

Ha normális telót akarsz akk defy

Én is a két teló között vaciláltam de a defy jobban tetszett

2011. júl. 11. 16:24
 18/61 A kérdező kommentje:
és a defy hosszú életű ? :) mármint melyiket fogod többet használni?
2011. júl. 11. 16:25
 19/61 anonim ***** válasza:
13 vagyok én is az ace és a defy közt nem tudtam dönteni de mivel az ace magyar ezért ezt választottam!
2011. júl. 11. 16:42
 20/61 anonim ***** válasza:
a defy sokkal jobb szerintem,viszont 14évesen inkább az ace a neked való!
2011. júl. 11. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!