Motorola Defy . VS. Samsung Galaxy Ace?
melyiket éri meg jobban megvenni ? szeméylreszabhatóság... multimédia... alkalmazások terén???
14 éves vagyok .

Galaxy Ace.
4-4 az állás.
Na szóval:
A motorola defy abba nincs magyar menü és nem frissül.
A Galaxy Ace meg nem strapabíró bár nekem sok esést kibírt már. Amúgy augusztusban vagy még ebben a hónapban fog megjelenni az Ace-re a 2.3 (wikipédia ezt írta)
De gondolom hogy nem akarsz a kádban is facebookozni meg gondolom zuhanyzás hözben vagy fűrdés közben nem kell rá annyira vigyázni de hát azért ha belesik és ott hullámzik a víz akkor nehezebben látod :D
Mondom akármelyiket veszed nem fogod megbánni de én az Ace-t ajánlom.

Amúgy nem muszály defyt venni ha rootolni akarod. Ahoz akármilyen androidos telefon is jó. Szóval a A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-06 20:40-es emberke mondata részben kiütve. Én azzal is vitatkoznék hogy jobb a proci mivel az Adobe dolgozik azon hogy az Ace támogassa a flasht. De ezt a gondot egy Skyfire böngészővel megoldod és kész és ennyi volt a defy procija egyenlő az ace-val. Mivel így kiegyenlítődött az Ace és a Defy procija is a flash támogatás miatt így rátérhetünk arra hogy ugyanolyam MHz-n is futnak :)

Ha normális telót akarsz akk defy
Én is a két teló között vaciláltam de a defy jobban tetszett

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!