Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy iPhonet, de borzasz...

Vettem egy iPhonet, de borzasztóra megbántam, mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Sajnos üzletben vettem, így nem lehet visszaküldeni. Mindenki azt ajánlotta, tesómnak is iPhone van.

Lassú, szar, lefagy, nem tölt be semmit, alapjáraton nem is tetszik. IPhone 15. Ráadásul kicsesztem rá egy valag pénzt, aztán a régi Honorom simán gyorsabb és jobb volt.

jan. 14. 16:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Melyik “ezeket”? Igen, többet is írtam. És…….?
jan. 15. 11:26
 42/45 A kérdező kommentje:
Mit kell bántani???? Megvettem, aztán tényleg nem egy nagy szám, pláne ennyiért… Hibásnak nem érzem, azóta nem fagy le, csak amikor telepíteni akartam…
jan. 15. 11:45
 43/45 anonim ***** válasza:
De, ha "Lassú, szar, lefagy, nem tölt be semmit", akkor az vagy hibás, vagy replika. Az meg nyilván nem "egy nagy szám". Vidd vissza gariban.
jan. 15. 11:51
 44/45 A kérdező kommentje:

Az csak a beüzemnél volt, valószínűleg a net miatt.

Media Marktban hogy lenne replika???

Egyébként viszont csalódás maga a telefon, pláne ennyiért.

jan. 15. 12:18
 45/45 Morzsi007 ***** válasza:

Lassú, lefagy, stb pont nem jellemző az iphone-okra, főleg nem egy 1 éves modellra. Hogy nincs megfelelő net, az nem a telefon hibája. Nem hiszem, hogy a Honorod komolyabb hardverrel lenne megáldva meg jobb optimalizálással.

Valóban nem veszik vissza, mert nem online vásároltad. Sok tévhit kering, de sajnos nem veszik vissza, mert nem tetszik. Ez a telefon, nem lehet lassú és fagyogatás, akadás sem. Azt sem, hogy hibás készüléket kaptál, komoly a minőségellenőrzés. Vagy kamuzol, vagy replikát vettél, vagy pancser vagy hozzá már elnézést. De, ha eredeti és elakarod adni 220 000 Ft-ot adok érte.

jan. 15. 13:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!