Másrészt teljesen felesleges őszinte véleményt vagy tapasztolatot megosztani mert úgysem hiszed el, hogyha a többezer netes vélemény, és a cég megbízhatósága nem gyözött meg, akkor egy anonim felhasználó szövege sem fog.
tegnap 19:36
4/8 anonim válasza:
Venni vagy eladni szeretnél?
tegnap 20:09
5/8 anonim válasza:
Felnéztem egyik nap és annyit láttam, hogy a használt telefont (ami ki tudja milyen eredetű) drágábban adták mint az ugyanolyan, de újat az árukeresőn. Szerintem ez mindent elmond.
ma 00:31
6/8 anonim válasza:
#5 Az árúkeresős feketeimportos boltok még féltéglát is küldhetnek aztán eltünnek a pénzeddel, ezért nem érdemes alapul venni...
Az tény és való hogy a rejoy egy-két modell irreálisan drágán árul, de ez a ritkán modellek esetében van amit nehezen vagy sehogysem lehet beszerezni garanciásan és hibátlan állapotban.
Ha azt nézzük hogy a népszerű S szériás samsungokat meg az Iphoneokat konkrétan olcsóbban adják garanciával, mint a magánszemély az apróhirdetési oldalakon garancia nélkül.
ma 01:37
7/8 anonim válasza:
Román cég, sok trükközéssel, de kaphatsz jót is.
ma 02:42
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Teljesen bizonytalan, csak a mázlin és szerencsén múlik milyen telefont kapsz. Pl. előszeretettel hallgatják el, hogy az akksi meg van mókolva, nekem az Iphone még most is 2 év után 100%-ot mutat, kijelző karcos, ez el lett hallgatva, de legalább szó nélkül visszaveszik. Az eredeti dobozokat a saját dobozaikkal helyettesítik. Aki ezekkel tud együtt élni, annak jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!