Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A52s 5G vagy...

Samsung Galaxy A52s 5G vagy Samsung Galaxy S10+?

Figyelt kérdés
Teljesen alap felhasználásra kellene. Telefonálás, alkalmanként fényképezés, illetve közösségi média használata. Semmilyen nagy elvárásaim nincsenek a telefonnal kapcsolatban. Ti melyiket vennétek és miért?

tegnap 21:10
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
59%
De használtan gondolom, nem? S10-et nem ismerem, de A52S 5G-t nem vennék, nekem volt, de nem voltam megelégedve vele.
tegnap 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy A52s 5g van és tavaly szeptemberbe vettem használtan és pont csak ezekre használom amiket irtál. Ha választanom kéne a két telefon között akkor az A52s mert jobban néz ki az s10+-nál. Amúgy A52s egy remek középkategóriás telefon még mindig. Android 14-el használom viszont már nem kap több androidot max biztonsági frissítést. Most lehet majd veszek egy A55-öt és ezt meg eladom. Olyan 40 ezer körül még kitudod fogni jofogáson vagy hardveraprón. Én is akörüli áron fogom majd felrakni hirdetni. Jó telefon. Még mindig megállja a helyét ha csak alap dolgokra kell! Illetve a kamerája tök jó képeket készít. A52s-t választanám mindenképp!
tegnap 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, használtan venném.
tegnap 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam mert újan már nem kapható. Én megvagyok vele elégedve. 40 körül kitudod fogni sztem. Jó a processzora, kamerája is. 120hz-es kijelző. Dupla hangszoró.Android 14.

Még 2 évig sztem eltudod használni normál keretek között.

tegnap 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az S szériában nehéz csalódni. Én sokáig S9-et használtam, apámnak jelenleg S10+-a van, amely kora ellenére szuperül működik, nem lassú, röviden: zsír! Az A-sok sem rosszak, de mégiscsak az S a vezető széria, nem véletlen. Azt ajánlom!
tegnap 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő van és meg vagyok velük elégedve. Az S10+-om már 6 éves lesz nemsokára, az A52s-em 3,5 éves. Utóbbit venném, mert "újabb".
ma 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!