Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltott 1 órára az iPhone...

Letiltott 1 órára az iPhone telefonom, mert elfelejtettem a pinkódot, Face ID-val meg nem működik. Mi a teendő? Vigyem be iPhone szervizbe vagy máshogy vissza lehet állítani? Tuti nem fog eszembe jutni a kód. Mi a legvégső letiltás 1 óra után?

Figyelt kérdés

tegnap 21:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kell csinálni ha nem tudod a jelkódot:

[link]

Minden adat ami a telefonon van el fog veszni.

tegnap 22:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezt az oldalt én is megtaláltam. Más ötlet kéne.
tegnap 22:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha egy szervizbe beviszem meg tudják úgy csinálni, hogy ne vesszen el az adat róla?
tegnap 22:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs más ötlet. Ha nem tudod a jelkódot, akkor így lehet visszaállítani.

Ha tudod, akkor 1 óra múlva beírhatod.

Ha nem, akkor buktad az adataidat.

tegnap 22:33
 5/18 Janaqks válasza:
55%
ezért kell több feloldási lehetőség...legközelebb iktatsd be az ujjlenyomatot is
tegnap 22:49
 6/18 A kérdező kommentje:
De a Sim kártya kódját kéri vagy magának a telefonét?
tegnap 23:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Mert azt írja ki, hogy SIM zárolva. Aztán amikor írnám be a kódót, akkor ,,Jelkód megadása - Meg kell adnia a jelkódját az iPhone újraindulásakor"
tegnap 23:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikai sim van benne, akkor vedd ki, úgy annak tuti nem kéri majd a kódját.
tegnap 23:44
 9/18 A kérdező kommentje:

A régi telómon, ami szintén iPhone be vagyok jelentkezve iCloud-ba. Megvan rajta az összes adatom. Szóval erről a régiről nem lehet majd visszatenni a jelenlegi telómra, ha újra kéne indítani?

Illetve ki tudnám találni a jelkódját, csak kéne még több próbálkozás. A szervizben nem tudnak majd segíteni?

ma 00:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Minek is kell annyira bonyolult kód.....:) +arc és ujjlenyomat? Eehh...
ma 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!