Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltott 1 órára az iPhone...

Letiltott 1 órára az iPhone telefonom, mert elfelejtettem a pinkódot, Face ID-val meg nem működik. Mi a teendő? Vigyem be iPhone szervizbe vagy máshogy vissza lehet állítani? Tuti nem fog eszembe jutni a kód. Mi a legvégső letiltás 1 óra után?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez rohadt nagy segítség, köszi
tegnap 01:01
 12/20 A kérdező kommentje:
De amúgy ha most 1 órára tiltott le, és 1 óra után újrapróbálkozok, és nem sikerül, akkor újabb egy órára tilt le vagy több időre?
tegnap 01:26
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen az amikor lopott telefont akar valaki életre kelteni….

A pin kódját csak a hülye tudja elfelejteni.

tegnap 06:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért variálsz, most mondtad, hogy megvan az összes adatod felhőben. Mentsd le őket valahova fizikailag, hogy tutira meglegyenek, aztán csináld meg a kézenfekvő megoldást. A törölt adatokat meg a biztonsági mentésből visszaállítod.
tegnap 06:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Hagyjál már, hogy lopott. Face ID-t használok mindig, és emiatt felejtettem el.
tegnap 08:45
 16/20 anonim ***** válasza:

"De a Sim kártya kódját kéri vagy magának a telefonét?

Mert azt írja ki, hogy SIM zárolva. Aztán amikor írnám be a kódót, akkor ,,Jelkód megadása - Meg kell adnia a jelkódját az iPhone újraindulásakor" "

Kiírja... csak el kéne olvasni mit kér.

Ha a sim zárolva, akkor a sim kártya pin kódja kell. (középen kicsi ablakban kéri, mellette kicsi ok gomb)

Ha a jelkódot kéri az a telefoné. Azt akkor is kéri ha nincs a telefonban sim kártya. Nagy gombokat mutat, felette vannak a pöttyök ahova beírod.

"A régi telómon, ami szintén iPhone be vagyok jelentkezve iCloud-ba. Megvan rajta az összes adatom. Szóval erről a régiről nem lehet majd visszatenni a jelenlegi telómra, ha újra kéne indítani?"

A régi telóról csinálj számítógépre biztonsági mentést.

Az elfelejtett kódu telefont a korábban linkelt leírás szerint állítsd vissza és tedd vissza rá ezt a mentést.

"Illetve ki tudnám találni a jelkódját, csak kéne még több próbálkozás. A szervizben nem tudnak majd segíteni?"

Pont ezért tilt le hogy ne lehessen próbálkozással kitalálni a kódot.

Leírtam már hogy nincs más megoldás. Szervizben sem tudnak ezzel mit csinálni.

"Hagyjál már, hogy lopott. Face ID-t használok mindig, és emiatt felejtettem el."

Ömmm... bizonyos idő után kéri a jelkódot. Pont azért hogy ne felejtsd el. Nem lehet évekig. csak faceid-vel használni a telót. Khm. Khm. :)

"ezért kell több feloldási lehetőség...legközelebb iktatsd be az ujjlenyomatot is"

A faceid és a touchid csak a jelkód kiváltására van, nem helyette. Ha a jelkódot nem tudja valaki, akkor arccal vagy ujjlenyomattal sem fogja beengedni. Amúgy ha van faceid akkor nincs touchid.

"

Minek is kell annyira bonyolult kód.....:) +arc és ujjlenyomat? Eehh..."

Nem baj ha az ember védi az adatait. Ha elhagyod a telefont és nincs védve akkor bárki vásárolhat vele például.

tegnap 09:09
 17/20 anonim ***** válasza:

">Minek is kell annyira bonyolult kód.....:) +arc és ujjlenyomat? Eehh...< Nem baj ha az ember védi az adatait. Ha elhagyod a telefont és nincs védve akkor bárki vásárolhat vele például."

Hogyan vásárolna vele, ha arcfelismerésre vagy ujjlenyomatra van állítva?!?

tegnap 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
17 nem érted. Mindegy :D
tegnap 10:33
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon unalmas a gyanúsítgatás. Nem csak évek, hónapok alatt is el lehet felejteni. Azt gondoltam, hogy megjegyzem, de nem így lett.

Végül szinkronizálással oldottam meg, de bárki, aki hasonló problémával küzd, hívja fel az Apple ügyfélszolgálatot, nagyon segítőkészek.

ma 00:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Milyen szinkronizálással?
ma 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!