Iphone, elfelejtettem a jelkódom! Nincsen valami második, biztonsági kód vagy akármi mint pl a pin kódnál a puk kód?
Nem a pin kódom rontottam el, azt tudom. csak nem tudom mire cseréltem le délelőtt a jelkódom, és nem tudok belépni..
Utánaolvastam,hogy lehet visszaállítani, de nem szeretném hogy elvesszen rajta 2 év képei,emlékek:/
Ha ugye az iCloud-ot használnád... Vagy dropbox-ot... Vagy Google Drive-ot... Vagy Box-ot... Vagy sokszáz felhőszolgáltatást amibe automatikusan el tudod menteni a képeid/videóid/néjgyezékeid...
De, ha nem tetted, akkor bizony buktad mindened a telefonon. Nincs második kód, nincs varázslegyintés. Hard reset van és újraaktiválás.
Múltkor már kiakadtam itt egy kérdés kapcsán, Androidos telefon, betört kijelző, hogy szedje le róla az adatokat...
1. Mennyit fényképeztél te két év alatt, hogy elfér a telefonon? 2. Miért nem csinálsz róla időnkét mentést? Nálam legkésőbb pár óra múlva már a gépen vannak a képek, minden a gépen van, ha kell valami, ott mindig megtalálom. A névjegyek, üzenetek, minden szinkronizálva van. A rengeteg jelszóelfelejtés, létezik szög egyszerű program ami eltárolja titkosítva a jelszavakat, de nem, fel nem írná senki sem. A jelkódot is le lehetne írni egy papírra, de azt sem. Minek... Sok esetben előre kell gondolkodni, nem csak akkor, mikor már megtörtént a baj.
Hogy lehetnek ilyen felelőtlen felhasználók? Le lehet szavazni, csak ennyit akartam.
Közben gondolkoztam, és le merném fogadni hogy délelőtt kikapcsoltam a jelkódom és nem lecseréltem..szóval nem tudom miért kéri.mostanában sokszor lefagy az egész telefon teljesen, úgyhogy az se kizárt hogy elromlik lassan
iCloud-ot már próbáltam használni mikor előzőleg lefagyott azután,hogy ne vesszenek el a dolgok, de valami kérdést kiírt amit nem értettem úgyhogy inkább hagytam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!