Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy iPhonet, de borzasz...

Vettem egy iPhonet, de borzasztóra megbántam, mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Sajnos üzletben vettem, így nem lehet visszaküldeni. Mindenki azt ajánlotta, tesómnak is iPhone van.

Lassú, szar, lefagy, nem tölt be semmit, alapjáraton nem is tetszik. IPhone 15. Ráadásul kicsesztem rá egy valag pénzt, aztán a régi Honorom simán gyorsabb és jobb volt.

tegnap 16:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Most akkor visszaviszed vagy sem? 😅

(egyértelműen kitaláció/provokatív kérdés)

tegnap 18:24
 22/32 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván provokatív kérdés.
tegnap 18:27
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem az, higgyétek el! Ennyire nem bántam meg semmit, a Samsung s24 is jobb lett volna, meg olcsóbb.
tegnap 18:45
 24/32 anonim ***** válasza:
És mit akarsz ezzel a kérdéssel pontosan elérni? Pontosan tudod mi a válasz: eladni és venni mást. Mit vársz tőlünk?
tegnap 19:26
 25/32 A kérdező kommentje:
Hátha járt így valaki még, nagyon elkeseredtem.
tegnap 20:03
 26/32 anonim ***** válasza:
Régen a trollok is hihetőbbek voltak.
tegnap 22:15
 27/32 A kérdező kommentje:

Mi nem hihető, hogy nekem nem tetszik?????

Soha nem volt iPhone-om és nem tudom, mit esznek rajta ennyien…. Mindenki ezt ajánlotta, így is hónapokig gondolkodtam rajta, de még az s24 is sokkal jobb lett volna… Ez bűn rossz és kedvem sincsen használni…

Androidhoz vagyok szokva, nekem ez szar… Egyébként, ha neten rendeltem volna, simán elállnék a vásárlástól és visszaküldeném, de így nem lehet.

tegnap 22:36
 28/32 anonim ***** válasza:

Édes arany egyetlen bogárkám, még mindig nem írtad, hogy mit vársz az itt válaszolóktól? Mi a célja a kérdésnek, milyen válasz lenne a kielégítő számodra? Milyen megoldást vársz ettől a helyzettől?

Hoztál egy szar döntést. Oké? Én adjam el a telefont helyetted? Vagy...?

tegnap 22:40
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem kötelező válaszolni sem.
tegnap 22:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs iPhone-om, Androidos vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nem "szar". Talán pár dolog máshogy van, esetleg sehogy, talán vannak olyan funkciói, amikről nem is hallottál még (ez mondjuk Androidon is igaz, ha nem olvasod el a leírását), szóval adnék neki egy esélyt. Ez a szögletes gondolkodás sosem túl előnyös.
ma 07:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!