Vettem egy iPhonet, de borzasztóra megbántam, mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Sajnos üzletben vettem, így nem lehet visszaküldeni. Mindenki azt ajánlotta, tesómnak is iPhone van.
Lassú, szar, lefagy, nem tölt be semmit, alapjáraton nem is tetszik. IPhone 15. Ráadásul kicsesztem rá egy valag pénzt, aztán a régi Honorom simán gyorsabb és jobb volt.
tegnap 16:55
31/44 anonim válasza:
Garancia vonatkozik, mindegy hogy online vagy boltban vetted.
32/44 anonim válasza:
Ha nem lenne troll kérdés akkor rég visszavitted volna, és nem írnád le 20x hogy az xy telefon mennyivel jobb egy HIBÁS iPhone-nál.
33/44 A kérdező kommentje:
Fogd fel bassza meg, hogy NEM vihetem vissza, mivel üzletben vásároltam, csak ha hibás.
ma 09:15
34/44 A kérdező kommentje:
De nem javítani akarnám, hanem visszaadni.
ma 09:16
35/44 anonim válasza:
Igen, és az állítólagos készülék hibás (már ha létezik), mint ahogy többen is leírtuk.
36/44 A kérdező kommentje:
Nyilván létezik, mindenki odáig volt érte, tesómnak is, azért vettem. Szomszédainknak is az van, gondoltam jó lesz. Most is Samsungot akartam, előtte is az volt.
ma 10:37
37/44 anonim válasza:
Hátha van aki pont egy Samsungot vett/kapott, és elcserélné...
38/44 A kérdező kommentje:
Egy középkategóriás Samsung simán felveszi a versenyt ezzel.
ma 11:07
39/44 anonim válasza:
Egy GYÁRI HIBÁS iPhone-nal persze. Továbbra is úgy tűnik, hogy ez csak valami samsungfanatikus kamukérdés.
40/44 A kérdező kommentje:
Ezeket a kommenteket mind te írod…
ma 11:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!