Vettem egy iPhonet, de borzasztóra megbántam, mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Sajnos üzletben vettem, így nem lehet visszaküldeni. Mindenki azt ajánlotta, tesómnak is iPhone van.
Lassú, szar, lefagy, nem tölt be semmit, alapjáraton nem is tetszik. IPhone 15. Ráadásul kicsesztem rá egy valag pénzt, aztán a régi Honorom simán gyorsabb és jobb volt.
tegnap 16:55
1/29 A kérdező kommentje:
Ilyen megbánt vásárlásom még nem volt.
tegnap 17:00
2/29 anonim válasza:
Cseréltesd ki az üzletben.
Valamennyi garit biztos adtak rá.
3/29 anonim válasza:
Vidd vissza garanciában, ez alighanem gyári hibás készülék.
4/29 A kérdező kommentje:
Egyébként a némító gomb sem működik.
tegnap 17:05
5/29 A kérdező kommentje:
Mindenki annyira nagyra volt ezzel a szarral...
tegnap 17:08
6/29 anonim válasza:
Amiket leírtál az abszolút nem normális működés. Gariban vidd vissza.
7/29 A kérdező kommentje:
De amúgy sem tetszik, bár ehet Androidhoz voltam szokva eddig.
tegnap 17:15
9/29 anonim válasza:
Rossz kategória, a mobilosok tudnak tippet adni. Fogd fel tanulópénznek, és lökd ki a kukába összetörve. És vegyél egy normális androidos telót.
10/29 anonim válasza:
Tesa te használtan vetted max, mert hogy az iStyle ilyen retket nem ad ki az biztos... xD Vagy pedig hazudozol, másik opció nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!