Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Próbáljam meg én eladni a...

Próbáljam meg én eladni a telefonom vagy adjam el a Rejoy-nak?

Figyelt kérdés
Egy 128 GB-os Iphone 15 Plus-ról lenne szó. Újonnan 385 volt, a Rejoy 235-öt adna érte. Egy kicsit keveslem, jó lenne 285-öt, de legalább 250-et kapni érte. A készülék nem tökéletes, van rajta egy kicsi, de szabad szemmel jól látható megütődés a keretén, ami az én hülyeségem miatt történt, ezért is szeretném lecserélni. Szerintetek próbáljam meg én több pénzért eladni vagy spóroljam meg a herce hurcát és a fáradtságot és beletörődve az összegbe adjam el nekik?

tegnapelőtt 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ahogy neked jobb.

Mégis mi alapján döntsem én el, hogy neked megéri-e tökölni az eladással vagy letudni olcsóért?

tegnapelőtt 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

"a Rejoy 235-öt adna érte."

De nem fog.

tegnapelőtt 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy sérült telefonért adnának ennyit? :O

Amúgy ilyenkor azt érdemes figyelembe venni, hogy tök mindegy, hogy te anno ezt mennyiért vetted, az aktuális árhoz kell viszonyítani. Most egy új - igaz random GSM boltos - iPhone 15 Plus 360-ért is van már, én nem hiszem, hogy valaki adna 285-öt egy használt, sérült telefonért.

De 290-ért most találtam tök új, 100%-os aksis 15 Plust is, sérülés nélkül.

tegnapelőtt 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogyha ezen rágodsz még egy-két hónapig lehet már 200 ezret sem fog érni.
tegnap 00:14
 5/5 A kérdező kommentje:
2-es miért nem? Akkor mennyit fognak?
tegnap 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!