Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy.hu mennyire megbízható?

Rejoy.hu mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Eladnám a telefonomat de kicsit bizalmatlan vagyok. Ugye futár jönne a telefonért. Mennyi rá az esély hogy csak kamu az egész és csak lenyúlják a telefonom aztán ihatok rá egy pohár hideg vizet?

dec. 21. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Én adtam el ott telefont. Soha többé.
dec. 21. 21:21
 2/12 A kérdező kommentje:
El tudnád mondani pontosan miért?
dec. 21. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Én is adtam el ott telefont, nem is egyet. Semmi probléma nem volt. Nagyon korrektek voltak minden téren.
dec. 22. 11:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Teljesen megbizható. Ügyfélszolgálat segitőkész válaszolnak gyorsan én adtam el náluk, úgy hogy hetekig hirdettem (olcsóbban) apróhirdetési felületeken csak hülye alkudozok meg sziauram hozd be pestre üzeneteket kaptam. Rejoy korrekt áron megvette és hamar utalták is a pénzt. Ha öszintén írod le a telefonod állapotát és figyeljsz az utasitásaikra akkor nem lehet gondod az eladással.
dec. 25. 01:36
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Bárki bármit írhat róluk, úgy sem számít ha nem hiszed el. Ha szerinted átvernek akkor vegyél a jófogáson egy műbörkabátos cigánytól, ők biztosan megbízhatóbbak mint egy leinformálható cég aki garanciát és visszaküldést vállal.
dec. 29. 17:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Eladni akarnék nem venni.
dec. 29. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Lényegtelen... Majd ha nagynehezen találsz rá valami suttyót és sikerül késő este valami parkolóban összehozni egy találkozot, majd szépen lealkudja az árat 30%-kal, vagy el sem jön megnézni. De az is opció hogy beviszed valami sarki gsm boltba és kilóra megveszi töled a boltós. Ha eddig nem sikerült meggyöznöd magad hogy nem lop meg egy leinformálható cég akkor hiába is ír neked bárki bármit.
dec. 29. 17:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Én nem könyveltem el megbízhatatlannak a céget, nem tudom miből gondolod ezt. Csak véleményekre, tapasztalatokra voltam kíváncsi.
dec. 29. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Eladásnál megbízható, mert ad egy előzetes árajánlatot (de mindent őszintén le kell nekik írni, mert úgyis észre veszik, ha valami nem szimmel). Ez után elviszik (ők állják a csomagküldőt). Ha az állapota megfelel az általad megadottaknak, akkor megkapod az előzetes árajánlatot, amit a bankszámládra utalnak. Ha találnak valami problémát, akkor adnak egy másik (végleges) árajánlatot, amit vagy elfogadsz, vagy nem. Ha nem fogadod el, akkor visszaküldik a készüléket, amiért neked szintén nem kell fizetned, tehát így a részedről nincs rizikó. Egy dolog van ezzel kapcsolatban, amiről jó ha tudsz, hogy ha elállsz az eladástól, akkor nem a gyári dobozban kapod vissza, hanem egy Rejoyos-ban. Azaz nem érdemes nekik elküldeni a gyári dobozt, csak ha nem sajnálod, de ez egyébként sem fogja befolyásolni az eladási árat.

Vásárlásnál is megbízhatóak, amit ígérnek azt betartják. Én vettem tőlük egy iPad-et, 110.000 Ft környékén volt. Azt ígérték, hogy minimum 85% az akkumulátor állapota, és sajnos ki is fogtam a minimumot (persze jobban örültem volna egy 90-95%-os akkumulátornak, de ez van, nem újat vásároltam). Külső állapotban a nagyon jót válaszoltam, és ennek viszont megfelelt, már-már a kiválót közelíti. A kijelzőn egy nagyon kicsi hajszál karc van, ami alig észrevehető (szerintem ez miatt kaphatott csak nagyon jó jelzőt). A hátlapon látszik, hogy tokban volt, amit ki/be vehettek, látszik ennek a nyoma, egyébként tökéletes külső állapotban van.

Én amiért őket választottam, az a két év garancia. Ugyanezt az iPad-et megkaptam volna 70.000 Ft-ért garancia nélkül. De ki tudja, annak milyen problémái lettek volna, ez így lutri. A testvérem bele is futott ilyenbe, vett egy mobiltelefont, ami kb. addig volt jó, amíg haza nem hozta. Amikor megnézte személyesen, akkor még ment, majd a kijelző elsötétedett, ha az oldalát megnyomja, akkor visszajön a kép, de pár nap elteltével olyan gyakran jelentkezett a hiba, hogy használhatatlan volt. A javítás meg kb. annyiba kerülne, amennyit a telefon érne használtan működő állapotban. A legrosszabb, hogy üzletben vette, kb. két órán belül jelezte a hibát, de nem kapta vissza a pénzét. A legrosszabb, hogy többször (elég sokszor) vásárolt már ott, ennek ellenére nem voltak korrektek vele, de többször már biztos nem megy vissza. Ha erre gondolok, akkor inkább fizetek többet, de legyen rá garancia.

dec. 30. 08:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az átfogó választ. Az a helyzet hogy nem tudom eldönteni a telefon keretével kapcsolatban hogy milyen opciót adjak meg az állapotára vonatkozóan. Nem akarok senkit becsapni, egyszerűen csak nem tudom eldönteni melyik alá tartozik. Ilyenkor kérjek segítséget az ügyfélszolgálattól?
dec. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!