Beko, illetve Elektrabregenz tűzhelyeikről mit gondoltok? Mennyire jók? Mennyire megbízható márkák ezek?
Mit jelent az alsópolcos cucc?
Mert a fent említett márkáknak azért vannak félmilliós termékeik bőven...
Nekem egy örökké tonkremenos AEG sütő csúcsmodell volt régebben) egy 130e ftos bekora csereles meghozta a megváltást. Nem azt mondom hogy nem lehetne jobb a gőz funkciója, de nagyon jó.
A Whirlpool mosogatógép is örökké tönkrement 2 éve egy Beko van ez idáig jó de itt vannak fenntartasaim mert be lehet ajtó nyitogatassal diliztetni és akkor pár deci víz kifolyik belőle ami nálam baj mert parketta van a konyhában, és emellett a felső kosár szintje nem állítható.
Bár a csak 85e Ft volt akcióban és beépíthető, még inverteres motor, de az 5 évvel korábbi 200ezres whirlpoolt mosogatas minőségben legyőzi.
Így látszik csoda nincs, de ár teljesítményben nekem bejött, itt könnyebben elfogadom a hibákat mert ennyibe került
Az AEG-et nem ajánlom, mióta elvitték távol keletre, a minősége nagyot romlott.
A BEKO-ra 7 év garanciát lehet venni, szóval annyira nem lehet gagyi.
Bár a beépíthetős Bosch-t nézegetem most, indukciós lap + gőzölős sütő 130 körüli áron van ugyanígy 7 év garanciával.
Tűzhelyben még nem próbáltam egyiket sem..
Viszont mosógépben mindegyiket.
/Elektrabregenz-et használtan vettem és még a mai napig jó lenne motorikusan/kb.15év/ha nem ment volna tönkre valami kapcsoló az ajtóban.Sajnos kinyílik.
Anno 6éve nem találtunk hozzá alkatrészt,mivel ez egy német gép.
Kénytelen voltam venni egyet gyorsan,akkor csak 75.000,-et tudtam rászánni,így a Beko-ra esett a választás.
Eddig semmi problémám vele,ez ugy 6 éve volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!