Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy.hu-n keresztül rendelt...

Rejoy.hu-n keresztül rendelt Cofidis 0%-os hiteligénylésnél ajánlattételnek minősül a jobb oldalt található táblázat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amint a címben írtam, a Rejoy.hu-n keresztül szerettem volna fix 10 havi törlesztővel, 0% THM-mel megrendelni egy telefont, viszont nem igazán tudtam értelmezni ezt a táblázatot:

[link]

Remélem rosszul értelmezem, de a lap nem a drágább hitelt szeretné velem elfogadtatni? Esetleg egy hitelkártyát próbálna a nyakamba varrni?

Köszönöm a segítséget! :)

tegnap 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Valóban értelmezhetetlen. De ketten már mindenképp vagyunk, akiknek nem sikerült.
tegnap 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi érdekes. A bal oldalon az láthatóak az igénylés adatai. Jobb oldalon pedig az, hogy ennek hatására mit ajánlanak neked, amit a kérelem folytatásával elfogadsz, és mint hitelszerződés hatályba lép, 316 ezer helyett 560 ezret visszafizetve.

Ha ez az amit szerettél volna, akkor minden rendben.

ma 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!