Van olyan Android app amivel pillanatok alatt meg lehet csinálni egy olyan táblázatot, aminek a függőleges és vízszintes részek egyike a hét napjai megnevezve, a ?
Én úgy értem hogy olyan kéne ami már teljesen készen van, csak letöltöm, rá vannak már ráírva a hét napjai és az egész órák és az egész zöld és én csak pillanatok alatt be kattintok hogy melyek azok az órák bizonyos napokon amik nem jók és elmentem a képet Ha másképp nem akkor képernyő fotóval.
Látszatra ehhez hasonlóra gondolok:
De úgy képzelem el hogy a hét napjait nem függőlegesen hanem vízszintesen lennének és az órák lennének függőlegesen és természetesen minden hét napból csak egy szerepelne órákból pedig 1 től 24:00 ig.
És semmi más, ebből lehetne egy olyan sakktáblát létrehozni ahol a nem megfelelő napokat pirosan lehet változtatni és elmenteni a fotót. Esetleg magát a tablazatot is elmenteni hogy minimális módosítást könnyen lehessen csinálni.
Google play
Plan Maker: Táblázatok
Google play
Beírod a keresőbe: munkaidő naptár
Előjön egy csomó találat, valamelyik csak jó lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!