Rejoy.hu vélemények?
A legfőbb érv mellettük, hogy 2 év garanciát adnak minden használt készülékre. Ez az újéval megegyező, én (is) ezért választottam őket. Árban kb. 20%-al magasabbak, mint amiért hirdetőoldalon vásárolhatnánk, de ezt a felárat szerintem megéri a 2 éves garancia, ha valami baja van, ennél több a javíttatás, arról nem is beszélve, hogy lehet javíthatatlan.
Az állapot fel van tűntetve az oldalukon, jó, nagyon jó, kiváló és újszerű, minél szebb az állapota, annál magasabb az ára. Én egy nagyon jó állapotú iPad-et választottam. Annyi a szépséghibája, hogy az oldalán egy kicsit látszik a tok nyoma, ahogy ki/betették, meg a kijelzőn van egy halvány karc, ami bekapcsolt állapotban egyáltalán nem látszik, csak a fény felé fordítva. Ugyanakkor az akkumulátor a 85% határon van, ezt garantálják, sajnos a minimumot kaptam.
Én azt mondom, hogy akinek nincs pénze újra, vagy kevesebbet szeretne rákölteni, érdemes felújítottot választani, de csak olyan helyről vásároljunk, ahol van rá garancia, egyébként kellemetlen meglepetésben lehet részünk. Konkrétan azokat a készülékeket, amit sehol nem vesznek be, mert olyan állapotban vannak (és szakavatott szem egyből kiszúrja), eladják hirdető oldalakon azoknak, akik nem értenek hozzá, lehet nagyon jó árban, sürgősen eladó szöveggel.
Pl. adott egy telefon, ami beázott. Rejoyon 120.000 Ft ez a modell, sokan 100.000-ért hirdetik, de valaki feltesz egy ilyent 80.000-ért. Nem is 20% az árkülönbség, sokkal jobb árban találtál. Hibátlanául működik, kipróbálod és minden jó. A Rejoy ezt nem vette volna be, mert alaposan bevizsgálják, az indigó el van színeződve, folyadék érte, így nem sokáig fog működni. De nagy az öröm, hiszen csak 80-at fizettél érte, a beázásról pedig senki sem szólt neked, ami problémáról pedig nem tudsz, az nincs is. Használod, egy rövid ideig jó (talán 2-3 hónapot is kibír), majd váratlanul meghibásodik. Amikor átvetted, jó volt, így erről a hibáról nem az eladó tehet, nem vonhatod őt felelősségre, mert nálad tönkre ment, ő hibátlan állapotban adta el neked. A szervizben ezt megállapították, de az eladó tagad mindent, nálad ázott be, nem nála, ne nézd őt hülyének, egy hibátlan telefont adott, amit te tönkre tettél. Azt ugye mondanom sem kell, hogy vehetsz egy másik telefont, mert már el van az egész oxidálódva. Akkor melyik az olcsóbb? Egy hibátlan telefon 120.000-ért, vagy egy beázott rossz 80.000-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!