Mi a véleményetek a Yettelről? Illetve mik a tapasztalatotok? Mik a feltételek,hogy Yettel-es legyek? A többi információt lent találjátok.
Szóval az a helyzet,hogy most a Diginél vagyok,feltöltőkártyás,ami számomra nagyon nem jó,mert állandóan fel kell tölteni ugye.
+Számomra nagyon rossz,hogy állandóan visszahívást kell kérnem,mert ugye a különböző szolgáltatók vonják a pénzt rendesen...
A kérdésem pedig az lenne,hogy vásárolnom kell-e új telefont?
Nem értek hozzá sajnos,mert ugye mindig a Digi volt,és szeretném én is elérni azt,hogy ne kelljen visszahívást kérnem.
Ha valaki részletesen leírná nekem,hogy is van ez pontosan,akkor mindenkinek természetesen mennek a pipák.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
1. Először is mentek a pipák.
Sajnos fogalmam sincs,hol lehetne ezt megnézni. :(
Egy link vagy bármi jól jönne,köszönöm szépen.
Ha független a készüléked, akkor bemész a Yettel személyes ügyfélszolgálatra, vagy ha van Yetteles ismerúsöd, elkéred a telefonját, és ingyen felhívhatod róla.
De online is elérhető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!