Telenor, illetve Yettel használók! Milyen a Yettel? Írjatok tapasztalatokat. Érdemes lenne Vodafone-ról váltani Yettelre? Vodafone-nal sok a gond. És a Yettellel?
Tapasztalatom szerint (Budapest) sokkal normálisabbak, ügyfélközpontúbb. Ha személyesen akarsz elintézni valamit, akkor azt jóval gyorsabban megteheted... nem kell 1 - 1.5 órát várni.
A netem gyors, nem tapasztaltam még problémát vele.
A vodafone meg szánalmas...
Az ügyfélszolgálatuk szerintem messze a legnormálisabb a 3 nagy közül. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de tapasztalataim szerint tényleg azon vannak, hogy ha problémád van, akkor azt minél hamarabb megoldják (persze biztos lehetne ellenpéldát mondani).
A szolgáltatás színvonalával sincs különösebb gond. Az utóbbi 1 évben nagyon sok helyen fejlesztettek, és még mindig fejlesztenek is. Itt van a lista, hogy a következő 1-2 hétben mely települések vannak soron: [link]
Viszont amióta nevet váltottak valóban drágább lett, de ha az árat nézzük, akkor mind a 3 nagy szolgáltató elég drága itthon. A 26 éven aluliak részére vannak amúgy egész jó ajánlataik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!