Telenor vélemények/tapasztalatok?
Semmi. Telekomos vagyok. Nem is értem hogy miért engem kérdeztél.
Amúgy 2 év alatt nem jött össze egy véleményre való? Neked hány év kell hozzá?
Mondjuk én kb 20 éve hagytam pott őket. Azóta csak jobb cégekkel van kapcsolatom.
Hitem szerint van pár szaar cég, mitn pl a telenor, az otépé és a mol, amikhez a buta emberek mindenáron ragaszkodnak. Ettől buták.
15 éve Telenoros vagyok, szüeim tesom régebb óta.
Tesom vodától ment oda.
Nekem nincs bajom velük, ezt írom úgy h voltam T-mobilos -vodás is de soha többet. Igaz a készülékeimet már nem a szolgáltatónál veszem
Egy jó húzásuk volt: bevezették az olcsó, korlátlan mobilinternet csomagokat.
Egy rossz húzásuk volt: kivezették az olcsó, korlátlan mobilinternet csomagokat.
Amúgy anno, a Djuice még jó volt, főleg a kezdeti időszakban. Később meg, ehh... . Most meg azon csodálkozok, hogy még létezne.
Álljon itt a történetem velük:
Kronologikus sorrendben:
Kapok a telenortól egy elektronikus számlát 4.555.- forintról.
Ezzel egyidejűleg egy másik fizetési felszólítást levélben 8.150.- forintról
Majd később egy másik levelet, hogy fizessek 3.595.- forintot
Aztán kapok egy másik elektronikus számlát ismét, ezúttal 0.- azaz nulla forintról
Majd ezzel egyidejűleg postán megint fizetési felszólítást a 3.595.- forintról.
Plusz még fenyegetést a kimenő hívások letiltásáról.
Közben a 68 éves anyám bemegy helyettem a
helyi kirendeltségükbe, hogy befizesse a nyomorult 3.595.- forintot, amit nem vesznek el tőle, mert nincs semmilyen tartozásom. 0.- forint
Majd kapok ismét egy levelet, hogy fizessek 3.595.- forintot
Aztán kapok egy e-mailt, hogy lezárják a vitát,
elengedik a tartozásomat. A tartozásom tehát 0.- forint.
Most kaptam egy mailt, hogy ők tartoznak 4555.- forinttal.
Adjam meg a számla számomat, hogy átutalhassák.
Megadtam, át is utalták.
Én is eléggé perverz vagyok... No de ők?...
Szóval szerintem toppon vannak. Az áraikkal legalábbis... Beleértve a többi hazai szolgáltatót is, hiszen egész Európában nincs olyan ország, (talán még Románia kivétel) ahol ilyen sokba kerül a telefonálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!