Az igaz hogy nem lehet az iPhone-on ingyen letölteni appot? Most szeretnék venni egy iPhone 11 -et de kíváncsi lennék olyanok véleményére akiknek már régebb óta van! Eddig androidos voltam ez lenne az első.
Figyelt kérdés
jún. 26. 21:19
1/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne.
Ugyanúgy vannak ingyenes alkalmazások is.
Üdv.: egy NEM iPhone használó
2/13 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam hogy vannak olyan appok amiket nem lehet ingyen letölteni fizetni kell érte
jún. 26. 21:38
3/13 anonim válasza:
Ez Androidra is igaz.
(Más kérdés, hogy androidon mindig is volt erre megoldás)
4/13 anonim válasza:
Hát ha jól értelek, akkor a válasz az, hogy igen, lopni nehezebb.
6/13 anonim válasza:
Meg random lenyúlja a pénzed. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy rosszul fogalmaztam meg és félreérthető úgy értettem hogy azt hallottam hogy olyan appokért kell fizetni ami egy androidon ingyenes
jún. 26. 23:10
8/13 anonim válasza:
Az előfordulhat. Jellemzően az Apple felhasználók tehetősebbek, így megengedhetnek maguknak ilyen eszközt. Ez volt régen (van már drágább Android is), de a presztízs tartja magát, így eljázszható, hogy fizetni kell olyanért, amit az Androidon nem kell.
9/13 anonim válasza:
Ilyen lehetséges, mondjuk én nem nagyon néztem. G-mail, Youtube, Chrome, Waze(mint konkurens google szolgáltatás) letölthető. Sok ingyenes motyó van App Store-ban.
Ja a Honfoglalót (Triviador) leszedtem az is ingyenes.
De mivel független a google-től ezért az Apple dönti el egyáltalán mit enged be és, hogy ezért kér-e pénzt és ha igen mennyit. Szinte biztos van ilyen eset.
10/13 anonim válasza:
Talán a fizetősben több funkció van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!