Hogyan kell az officet rárakni a gépre? (ja és lehetőleg ingyen) Nem vagyok már diák és új a laptopom, az előzőre egy szakember csinálta meg távvezérléssel vagy miaz:D
A Libreoffice ingyenes, és az összes program alternatíva benne van. Megnyitod a hivatalos oldalt, letöltöd a telepítőt és elindítod, a többi lépés is adja magát.
A MS Office 30 napig ingyenes csak próbaverzióként, ha máshogy nem vagy rá jogosult.
Azért, ha egy új lapost vettél 2000-ér vegyél egy kulcsot (ha nem munkára kell akkor jó) az "ingyen" sem legális, de legalább vírusos is lehet az aktivátor.
Legutóbb a Xupe-től vettem működik.
Vagy ha full ingyen kell akkor #1 által írt LibreOffice funkcinálisan ugyan az.
Elviszed egy számítógép szervízbe és elmondod mit akarsz. Csak fizetni nem akarsz.
Majd meglátod mit kapsz.
Kifizeted az Office licenct, utána ingyen saját magad tudod telepíteni :-)
Vagy nem használod az MS Office-t, hanem használsz mást, pl. a Libre-t, a legtöbb esetben pont olyan jó lesz.
+1 pont a LibreOffice-nak.
Én iskolai rendszergazda vagyok, szóval tök ingyen kapnám az O365-öt (meg bizonyos feltételekkel a Windowst is), de nem élek vele. Igaz, mivel Linuxot használok a munkában is, és otthon is, ezért macerás is lenne felimádkozni a gépre, de egyébként sem szívesen használnám. Egész egyszerűen azért, mert a Libre nekem sokkal komfortosabb. Régebben - úgy tíz éve - még tényleg voltak apróbb hiányosságai, de jó ideje már ezt sem tudnám felróni neki.
De ha neked ez nem szimpatikus, vannak más lehetőségek is: WPS Office, OnlyOffice, Softmaker FreeOffice. Küllemre ezek jobban is hasonlítanak a MS Office-ra. Esetleg használhatsz még online Office-t, ezekből is van pár, többek között MS Office is, ehhez pedig csak egy ingyenes Microsoft fiók kell. (Bár azért némileg gyérebb, mint az offline irodai programcsomagok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!