Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell az officet rárakni...

Hogyan kell az officet rárakni a gépre? (ja és lehetőleg ingyen) Nem vagyok már diák és új a laptopom, az előzőre egy szakember csinálta meg távvezérléssel vagy miaz:D

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 10:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A Libreoffice ingyenes, és az összes program alternatíva benne van. Megnyitod a hivatalos oldalt, letöltöd a telepítőt és elindítod, a többi lépés is adja magát.

A MS Office 30 napig ingyenes csak próbaverzióként, ha máshogy nem vagy rá jogosult.

2023. dec. 13. 10:46
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Azért, ha egy új lapost vettél 2000-ér vegyél egy kulcsot (ha nem munkára kell akkor jó) az "ingyen" sem legális, de legalább vírusos is lehet az aktivátor.

[link]

Legutóbb a Xupe-től vettem működik.

Vagy ha full ingyen kell akkor #1 által írt LibreOffice funkcinálisan ugyan az.

2023. dec. 13. 10:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen úgy, hogy felmész a libreoffice.hu-ra, ott letöltöd a rendszerednek megfelelő telepítőt, és azt elindítod. Ott meg sok mindent nem kell változtatni, ha végignyomod a "következő"-t, alapértelmezett beállításokkal fel is települ.
2023. dec. 13. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
LibreOffice. Az esetek 99%-ában tök fölösleges az MsOffice-ért fizetned.
2023. dec. 13. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Elviszed egy számítógép szervízbe és elmondod mit akarsz. Csak fizetni nem akarsz.

Majd meglátod mit kapsz.

2023. dec. 13. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Kifizeted az Office licenct, utána ingyen saját magad tudod telepíteni :-)

Vagy nem használod az MS Office-t, hanem használsz mást, pl. a Libre-t, a legtöbb esetben pont olyan jó lesz.

2023. dec. 13. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

+1 pont a LibreOffice-nak.

Én iskolai rendszergazda vagyok, szóval tök ingyen kapnám az O365-öt (meg bizonyos feltételekkel a Windowst is), de nem élek vele. Igaz, mivel Linuxot használok a munkában is, és otthon is, ezért macerás is lenne felimádkozni a gépre, de egyébként sem szívesen használnám. Egész egyszerűen azért, mert a Libre nekem sokkal komfortosabb. Régebben - úgy tíz éve - még tényleg voltak apróbb hiányosságai, de jó ideje már ezt sem tudnám felróni neki.

De ha neked ez nem szimpatikus, vannak más lehetőségek is: WPS Office, OnlyOffice, Softmaker FreeOffice. Küllemre ezek jobban is hasonlítanak a MS Office-ra. Esetleg használhatsz még online Office-t, ezekből is van pár, többek között MS Office is, ehhez pedig csak egy ingyenes Microsoft fiók kell. (Bár azért némileg gyérebb, mint az offline irodai programcsomagok.)

2023. dec. 13. 18:15
 8/16 A kérdező kommentje:
5. nagyon vicces vagy, mikor megvettük a gépet is közölték hogy 15ért beüzemelik és 30ért rakják rá az office-t.. tudod mikor, helyette egy ismerőssel üzemeltettem be egy csokiért :)
2023. dec. 13. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak tudod, egy csokiért nem fogsz legális Office-t kapni, ugyanis maga az Office kerül annyiba.
2023. dec. 13. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
#8 - hát tudod azért, mert a 365 licenc egy évre kb. 30e és egy normális óradíj egy cégnél ... nem 15, az régen volt. De ad számlát és vállal felelősséget és garanciát a munkájáért. Tudom, hogy ez Magyarországon furcsa dolog, de van ilyen.
2023. dec. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!