Rejoy.hu vélemények?
A használt piacos telefonnal nagyon vigyázni kell. Igen, olcsóbb, mint a Rejoy. Nem, nincs bevizsgálva, nem nincs rá garancia (vagy csak nagyon rövid). Igen, előfordulhat, hogy azért adják el, mert rossz és inkább nálad menjen tönkre.
Én szívtam már meg olyan használt termékkel, ami rossz volt, és nem kaptam rá garanciát üzletben. Saját pénzemen javíthattam (és szakszervizbe kellett küldeni, mert helyben nem tudták megcsinálni, azaz még drágább volt), végül bár sikerült, de olyan sokba került, hogy új áráért kaptam egy használtat. Persze ha már meg volt, még mindig olcsóbb volt javítani, mint másikat venni, de amivel olcsóbban vettem, azt kifizettem a szerviznek. A legbosszantóbb az volt, hogy üzletben vettem, de nem mindenhol van garancia. A Rejoy mellett elég erős érv a 2 év garancia, én nem is mernék olyan helyen vásárolni, ahol nincs rá garancia.
Az 1 év olyan határeset nálam, ha kisebb értékben veszek, ezt még elfogadhatónak tartom, de 100.000 Ft körüli árnál már csak olyan helyről vásárolok, ahol 2 évet adnak rá, mivel ez már nekem sok pénz, és cserébe legalább ennyi ideig szeretném is használni.
Én eddig kettőt vettem , elsővel nem is volt gond de a másodikat most fogom visszaküldeni mert olyan krva jól "letesztelték" hogy csak éppen az nem tűnt fel nekik hogy az arcolvasó kamera halott.
Akkor képzelem hogy tesztelhették , csak bedobták a többi közé azt jóvan majd visszaküldi a hülye veréb ,előre minek dolgozzunk a futár ingyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!