Mennyire gyakori az, hogy kevesebb összeget küldenek, mint ami a weboldalon fel van tűntetve?
Rejoyon szeretnék eladni egy telefont, 20 napos kifizetéssel.
Viszont hallottam olyanokat, hogy azt mondják sérülten érkezett meg, ezért a kiírt ár töredékét utaltàk.
Más is tapasztalt vagy hallott ilyet?
Vagy ez csak 1000/1 eset?
Hol hallotál ilyet?
Akkor csökkentik az ajánlatot ha látszólag rosszabb állapotban van a telefon, vagy rejtett hibája van, mint ahogy az eredetileg le volt írva, szállítás közben sérült telefont ők sem vesznek meg, és ez a csomagon is meglátszik. Ebben az esetben a futárszolgálat a felelős kivéve ha rosszul csomagoltad be, és a teljes árat megkapod mert biztosítva vannak a csomagok, ez a Rejoy oldalán szerepel, de annak hogy egy bombabiztosan becsomagolt telefon totálkáros legyen, az esélye csillagászati.
Na ja. Egy Mate 40 Pro-t akartam eladni nekik
Megadtam, hogy karcos a kijelző, zsebkopott a készülék.
Kaptam egy 130.000 Ft-os ajánlatot
Majd közölték, hogy a kijelzőt cserélni kell, ezért csak 30.000 Ft-ot adnának a telefonért
Visszakértem és hardverapron eladtam 150.000 Ft-ért (igaz, itt már töltővel együtt)
Ja és ha eredeti dobozban küldöd, azt azonnal kidobják - akkor sem kapod vissza, ha nem fogadod el az ajánlatukat.
A telefont egy szivaccsal bélelt rejoy dobozban kapod vissza.
Na de miért is kellett volna kijelzőt cserélni? Fogadjunk mert beégett vagy pixelhibás, vagy barázdakarcos, és te meg rásóztál valami szerencsétlenre egy hibás kijelzős telefont, a Rejoy sem szorakozásból cseréli a kijelzőt, hanem mert hibás, és ők sem akarnak hibás telefont venni aztán megszívni vele, ezért kaptál egy nyomott árat.
Na pont ezért nem szabad hardveraprón használt telefont venni, hanem csak a Rejoyon, mert ők kiszűrik a selejtes meg hibás telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!