Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire gyakori az, hogy...

Mennyire gyakori az, hogy kevesebb összeget küldenek, mint ami a weboldalon fel van tűntetve?

Figyelt kérdés

Rejoyon szeretnék eladni egy telefont, 20 napos kifizetéssel.

Viszont hallottam olyanokat, hogy azt mondják sérülten érkezett meg, ezért a kiírt ár töredékét utaltàk.

Más is tapasztalt vagy hallott ilyet?

Vagy ez csak 1000/1 eset?

ma 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én már adtam el a Rejoynál, hogyha szerinted rossz ajánlatot kaptál tölük akkor ingyenesen visszaküldik nincs olyan hogy rossz ajánlatot rádvernek. Az más dolog hogyha karcos vagy hibás telefont küldesz el nekik, ezért módosítanak az eredeti ajánlaton, de még azt is neked kell elfogadnod.
ma 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Hol hallotál ilyet?

Akkor csökkentik az ajánlatot ha látszólag rosszabb állapotban van a telefon, vagy rejtett hibája van, mint ahogy az eredetileg le volt írva, szállítás közben sérült telefont ők sem vesznek meg, és ez a csomagon is meglátszik. Ebben az esetben a futárszolgálat a felelős kivéve ha rosszul csomagoltad be, és a teljes árat megkapod mert biztosítva vannak a csomagok, ez a Rejoy oldalán szerepel, de annak hogy egy bombabiztosan becsomagolt telefon totálkáros legyen, az esélye csillagászati.

ma 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 de a feladás előtt kell elfogadni nem?
ma 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A feladás előtt azt az árat fogadod el, amit automatikusan elfogadnak hogyha a tesztelést kővetöen a leírtakkal megfelelőnek találják a telefont, hogyha szerintük javítani kell, vagy túlságosan karcos vagy kopott, akkor vagy automatikusan visszaküldik ha nem kell nekik vagy küldenek egy másik árajánlatot amit vagy elfogadsz, vagy elutasítasz aztán ingyenesen visszaküldik a telefont Rejoyos dobozban, egy ismerősöm így járt, túl karcos volt a kijelző ezért cserélni szerették volna, de inkább visszakérte, aztán úgyanolyan állapotban visszakapta.
ma 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na ja. Egy Mate 40 Pro-t akartam eladni nekik

Megadtam, hogy karcos a kijelző, zsebkopott a készülék.

Kaptam egy 130.000 Ft-os ajánlatot

Majd közölték, hogy a kijelzőt cserélni kell, ezért csak 30.000 Ft-ot adnának a telefonért

Visszakértem és hardverapron eladtam 150.000 Ft-ért (igaz, itt már töltővel együtt)

Ja és ha eredeti dobozban küldöd, azt azonnal kidobják - akkor sem kapod vissza, ha nem fogadod el az ajánlatukat.

A telefont egy szivaccsal bélelt rejoy dobozban kapod vissza.

ma 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Na de miért is kellett volna kijelzőt cserélni? Fogadjunk mert beégett vagy pixelhibás, vagy barázdakarcos, és te meg rásóztál valami szerencsétlenre egy hibás kijelzős telefont, a Rejoy sem szorakozásból cseréli a kijelzőt, hanem mert hibás, és ők sem akarnak hibás telefont venni aztán megszívni vele, ezért kaptál egy nyomott árat.

Na pont ezért nem szabad hardveraprón használt telefont venni, hanem csak a Rejoyon, mert ők kiszűrik a selejtes meg hibás telefonokat.

ma 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!