Hogy ISMÉT webhely nézetben legyen nézhető a FACEBOOK a mobilos böngészőben mit lehet ezért tenni? Hónapokig normál nézetben nyitotta meg, tegnap óta (a weboldalon belül, de) ezt a barom mobilos nézetet hajlandó csak mutatni.Nem állítottam át semmit!
Még a két fenti böngészőben (most) be is állítottam, hogy NE legyen kipipálva a "megnyitás külső alkalmazásban" funkció, MÉGIS ez a balfék (ugyan weboldalon belül, de) a külső (mobilos, butított) alkalmazásos nézetben engedi csak a Face-t nézni...
Hónapokig nem volt így. Átállítva sem volt semmi.
Mégsem a régi megszokottat hozza be, hanem (az alkalmazásra hajazó) "új" vackot...
Komolyan nem értem, az utóbbi időben a mobilomon ez már a második mobilos böngésző, mely MAGÁTÓL átállt erre a tök más mobilos nézetre...
"hanem (az alkalmazásra hajazó) "új" vackot..."
"MAGÁTÓL átállt erre a tök más mobilos nézetre..."
Mármint, pontosan milyen nézetre?
Egy fontos kérdés: a mobilon lévő böngésződben meg tudod nyitni az üzeneteidet, tudod használni a messenger-t?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!