Van olyan beállítás az iPhonennál ami popup ékezetes részt felgyorsítaná?
Olyan problémába adódtam, hogy a régi Androidos telefonomnál be tudtam állítani, hogy az ékezetes felugró ablak milyen gyorsan jelenjen meg, ami nagyban megsegítette, hogy gyorsan írjak, én ékezettel szeretek írni ezért volt olyan hasznos számomra ez a be állítás.
Sajnos az Androidos telefonom feladta magát így kellett egy alternatíva, már nagyon régóta akartam, egy iPhone készüléket, hogy ki próbálhassam milyen. De sajnos nem találtam semmi olyan be állítást amivel ez megoldható lehetne, letöltöttem a Google billentyűzetet ott se tudtam be állítani, de nem jártam sikerrel.
Összesítve: Van olyan third-party billentyűzet alkalmazás ahol ezt be tudom állítani? Vagy esetleg van olyan beállítás iPhoneon belül ahol ezt meg tudom csinálni csak nem találtam meg?

"A Microsoft swiftkey tudja ezt"
Az már nincs iOS-re. Sajnos teljesen komolyan mondom, hogy az iOS messze legidegesítőbb rákfenéje a pusztulat ócska gyári és az erősen korlátozott/lebutított third party billentyűzetek. Szeretem az iPhonomat, de a legócskább, leghitványabb, legrégebbi droidos telefonomon jobb billentyűzet volt 10 éve, mint amit erre lehet hákolni bárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!