Miért vesz valaki iPhone-t félmillióért?
A párom 3d grafikai munkákhoz használja tárgyak beszkennelèsèhez.
Ès más telefonról nem tudok a piacon, amiben lenne lidar èrzèkelő.
"napjában vagy három alkalommal viszi be a budiba magával, negyven percekre"
eddig a playboy-t vagy B. Ica képeit forgatták ott, most már okosabb a világ, miért ne lehetne a saját gatya mellett a saját mobil használata ?
Egyik kollégám szolgáltatótól vett. Ő azzal érvelt, hogy utána legalább 6-8 évig fogja használni.
Amibe én nem mennék bele, hogy ezért hitelt vegyek fel, és a szolgáltató részletfizetési ajánlatát is ide sorolom, sőt ott még a csomagra is 2 év hűséget kell alá írni, így havi 30.000 Ft minimum a fizetendő. Ha utána valami nem várt esemény történik, nem tudom fizetni, akkor az elég nagy gond, enyhén szólva.
Bár én is a közelmúltban vettem egy drágább készüléket, csak nálam a drágább 110.000 Ft, de gyűjtöttem rá, nem hitelre vettem, ezzel nincs is probléma szerintem, mert nem előre költekeztem úgy, hogy lehet fedezetem sincs. Én is vágytam rá, és sokáig kellett, mire összejött részletekben az ára, de hitelt akkor sem vettem fel, annyira nem volt sürgős és létkérdés. Amennyi törlesztőt be tudnék vállalni, azt tettem félre, meglett és így tényleg az enyém.
Egyszer vettem laptopot részletre, egy kb. 170.000 Ft-os készülékre fizettem havi 10.000 Ft-ot három éven át, ez olyan 2015 környékén volt. A dupláját fizettem ki csak azért, mert türelmetlen voltam. :( De úgy veszem, hogy tanulópénz volt, még egyszer ilyent nem csinálok. Szó szerint jobban örültem, amikor az utolsó részletet fizettem ki, mint amikor a laptopot megkaptam. Amíg nem fizettem ki, nem is éreztem igazán az enyémnek, nem szeretek tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!