Miért vesz valaki iPhone-t félmillióért?
Figyelt kérdés
Felteszem itt a nagy kérdésem és remélem kapok valami egységes választ rá. Miért vesz valaki iPhone-t és ennyiért? Igen, találkoztam személyesen is olyannal akinek azért volt mindig a legújabb, hogy felvágjon vele, ezt még ő maga is mondta, meg a brand miatt stb... De én nem vagyok ennyire elvakult és tudom valakinek valami csak nagyon jó vagy hasznos dolog van benne számára. Nekem első telóm egy gombos Nokia volt, második egy Tesco-ból vásárolt okostelefó, a harmadik amit jelenleg is használok egy Xiaomi Poco X3 Pro. Én leginkább a teljesítményére mentem valami ésszerű áron belül, de ha nincs rajta kamera akkor is megvettem volna. Szóval miért vesz valaki ilyet? Gondolom kamera minőségben vagy teljesítményben is vannak hasonlóak még olcsóbban is.szept. 28. 00:55
11/37 anonim válasza:
Ha megtehetem, miért ne venném meg a legjobbat? Azért mert zavarja az irigykedőket? Hát az nem az én problémám.
12/37 anonim válasza:
Senki nem irigykedik rád. Ki nem szar le egy mobiltelefont. Irigykedni maximum arra lehet, aki beutazta a fél világot vagy jó helyen hitelmentes ingatlanja van. Egy szaros műszaki cikk pont hogy a proliknak státusz szimbólum
13/37 anonim válasza:
"Ha megtehetem, miért ne venném meg a legjobbat"
Na, erről beszéltem...
14/37 anonim válasza:
Nekem is iPhone-om van, de nem fél millás, hanem egy régebbi alapmodell. 6 évre nekem megér 2-300 ezret. Rejoy-tól olcsóbb egyébként és vannak ott alig használt darabok is. Csak mivel ki lett véve a dobozból, csökkent az értéke. Lehet sokan Pro Maxot is onnan vesznek. Vagy szolgáltatótól a 20 ezres csomag mellé.
15/37 anonim válasza:
#12 Hidd el, elég sokan irigyek. Még csak ezen az oldalon is látszik.
16/37 anonim válasza:
Hetente felteszik ezt a kérdést itt, keress vissza.
17/37 anonim válasza:
Mert szeretem az iOS-t, ennyi. Androidot nem szeretek használni. Nem veszem mindig a legújabbat, egy 8-ast váltottam év elején 15-ösre, ez is húzza majd pár évig remélhetőleg. Akkor szoktam váltani, ha úgy gondolom, elég nagy már a különbség az enyém meg az új modell között. (Ráadásul anno amikor a 8-ast vettem, volt már talán 11 is kint, de akkor pl pont nem akartam annyit költeni rá.)
18/37 anonim válasza:
#10 Nem szívesen védem meg az Apple-t, de kb. 10 éve volt utoljára műanyag iPhone (5c), meg talán az 1. széria.
Mellesleg ha olyan jól optimalizált az iOS, miért kell minden iPhone-ba bivalyerős (drága) processzor (SoC)? Legfeljebb a RAM kevesebb, de szerintem nem azért , mert ahhoz annyi is elég...
19/37 anonim válasza:
Nem a leg újabb modellem van iPhoneból. Egy 2023-as modellű iPhoneonom van. Még hozzá iPhone 15 Pro Max-om van. Csupán 561880 Ft-ba került. És 2023 november 3.-án vettem. És két okból vettem. Egy hogy felvágjak vele. kettő, mert az iphone márka név.
20/37 anonim válasza:
#19 Igen én is ezert vettem. iPhone 15 Pro Max a világ legjobb telefonja. Meg az új 16!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!