Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesz valaki iPhone-t...

Miért vesz valaki iPhone-t félmillióért?

Figyelt kérdés
Felteszem itt a nagy kérdésem és remélem kapok valami egységes választ rá. Miért vesz valaki iPhone-t és ennyiért? Igen, találkoztam személyesen is olyannal akinek azért volt mindig a legújabb, hogy felvágjon vele, ezt még ő maga is mondta, meg a brand miatt stb... De én nem vagyok ennyire elvakult és tudom valakinek valami csak nagyon jó vagy hasznos dolog van benne számára. Nekem első telóm egy gombos Nokia volt, második egy Tesco-ból vásárolt okostelefó, a harmadik amit jelenleg is használok egy Xiaomi Poco X3 Pro. Én leginkább a teljesítményére mentem valami ésszerű áron belül, de ha nincs rajta kamera akkor is megvettem volna. Szóval miért vesz valaki ilyet? Gondolom kamera minőségben vagy teljesítményben is vannak hasonlóak még olcsóbban is.

szept. 28. 00:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
elnézve az emberek pusztító magánéletét, és őskori agykapacitását, mire egy átlagos félnótás "személyre szabja" a 470ezres telefonját, berakott háttérképet egy harley davidsonról, meg felment fészbukra lájkolgatni almahámozó videókat, és letöltötte a c64 kategóriás kedvenc játékait, arról a telefonról többé megmondani se lehet, hogy űrtechnológiával gyártották, mert kb. tárcsás telefont gyártott belőle két óra alatt, és erre rájön még a szargőz, amit a telefon borítása kap, amiért napjában vagy három alkalommal viszi be a budiba magával, negyven percekre.
szept. 28. 10:20
 22/37 anonim ***** válasza:
66%
21-esnek! " három alkalommal viszi be a budiba magával," SOHA sem viszem magamal a budiba az iPhonomat. De még a WC-re sem! Játszani sem játszok, de még játék appokat sem töltök le az iPhoneomra. Nekem tényleg telefonálásra kell! Meg kapcsolat tartásra. Persze Messenger, Facebook, Instagram azért nekem is fent van az iPhoneomon. De ennyi, nem több. Játékra NEM használom az iPhoneomat!
szept. 28. 11:22
 23/37 anonim ***** válasza:
89%
Amíg megtehetem hogy a legújabb iPhone-t meg tudom venni addig meg is fogom. Nem cserélem évente minimum 3 generációt várok az újjal. Mások véleménye pedig eddig sem érdekelt.
szept. 28. 11:28
 24/37 anonim ***** válasza:
24%

ne írd le többször, hogy iPhone, mert a végén még veszek egy iPhonet, és akkor nekem is lesz iPhoneom.

üdvözlettel,

iPhone

szept. 28. 11:34
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért vettem annyiért, mert megtehetem, és szerintem se ér annyit, de meg tudom fizetni, és inkább erre költöm, mint valami kínai cuccra, hogy spóroljak vele, legyen akármilyen jó is.
szept. 28. 12:01
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

7

Inkább az a röhej ebben az országban, hogy nem tudsz még helyesen írni sem, de más pénztárcájában turkálsz.

Bőven 1 millió felett keresek, eddig sem érdekelt ki milyen telefont/autót/házat vett, most sem érdekel, és a jövőben sem fog.

Attól mert te valamit nem engedhetsz meg magadnak, más pedig igen, azért ne másokra legyél dühös, hanem magadra, hogy ennyire vitted az életben.

szept. 28. 12:38
 27/37 anonim ***** válasza:
#26 te írtad az #5öst?
szept. 28. 12:56
 28/37 anonim ***** válasza:

27

Nem én a 6-os választ írtam, amire az írni nem tudó (és ezek szerint a számokat sem ismerő) egyed válaszolt.

szept. 28. 13:08
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

azért az egy kicsit furcsa, hogy így felkapod a vizet. ha leszarod, hogy ki, mit vesz, és mennyiért, azt miért nem tudod leszarni, hogy valaki azt gondolja, hogy egy telefonra 100ezernél többet kiadni pénzkidobás...?

szept. 28. 13:11
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

29

Azt nem tudom leszarni, hogy hozzátok a tipikus magyar mentalitást, irigyek vagytok, és bárki aki jobban él nálatok, az csak hülye lehet, vagy felvágós.

Közben 2 mondatot nem tudtok leírni, de minden nap 3 ilyen kérdés születik, hogy mindenki mennyire hülye aki nem úgy él mint ti.

Leszarom, hogy ha valaki azt gondolja, hogy egy telefonra 100 ezernél többet kiadni pénzkidobás. De a kérdés nem erre irányult és a válaszok sem erre irányulnak, hanem ti MINDENKIT arról akartok meggyőzni, hogy 100 ezernél többet kiadni hülyeség, és hülye aki így tesz.

Én még 1 kérdést sem írtam ki arról, hogy én úgy gondolom, hogy hülye az aki 5 évnél idősebb autóban ül. Kit érdekel?

Ez az oldal kérdésekről és válaszokról szól, nem egy blog.

Ajánlom figyelmedbe a gutefrage.net oldalt, ami német és érdekes módon tudnak értelmes kérdések születni, mert nem blognak használják az emberek, hanem kérdések és azok megválaszolására.

Mivel számodra a szövegértés nem megy, ezért még egyszer leírom, hogy továbbra sem érdekel, hogy ki mit vesz és mennyiért, az viszont érdekel, hogy hozzátok a tipikus balkán mentalitást, és embereket sz.roztok azért, mert nem úgy gondolkodnak ahogy ti.

szept. 28. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!