Miért vesz valaki iPhone-t félmillióért?
ne írd le többször, hogy iPhone, mert a végén még veszek egy iPhonet, és akkor nekem is lesz iPhoneom.
üdvözlettel,
iPhone
7
Inkább az a röhej ebben az országban, hogy nem tudsz még helyesen írni sem, de más pénztárcájában turkálsz.
Bőven 1 millió felett keresek, eddig sem érdekelt ki milyen telefont/autót/házat vett, most sem érdekel, és a jövőben sem fog.
Attól mert te valamit nem engedhetsz meg magadnak, más pedig igen, azért ne másokra legyél dühös, hanem magadra, hogy ennyire vitted az életben.
27
Nem én a 6-os választ írtam, amire az írni nem tudó (és ezek szerint a számokat sem ismerő) egyed válaszolt.
azért az egy kicsit furcsa, hogy így felkapod a vizet. ha leszarod, hogy ki, mit vesz, és mennyiért, azt miért nem tudod leszarni, hogy valaki azt gondolja, hogy egy telefonra 100ezernél többet kiadni pénzkidobás...?
29
Azt nem tudom leszarni, hogy hozzátok a tipikus magyar mentalitást, irigyek vagytok, és bárki aki jobban él nálatok, az csak hülye lehet, vagy felvágós.
Közben 2 mondatot nem tudtok leírni, de minden nap 3 ilyen kérdés születik, hogy mindenki mennyire hülye aki nem úgy él mint ti.
Leszarom, hogy ha valaki azt gondolja, hogy egy telefonra 100 ezernél többet kiadni pénzkidobás. De a kérdés nem erre irányult és a válaszok sem erre irányulnak, hanem ti MINDENKIT arról akartok meggyőzni, hogy 100 ezernél többet kiadni hülyeség, és hülye aki így tesz.
Én még 1 kérdést sem írtam ki arról, hogy én úgy gondolom, hogy hülye az aki 5 évnél idősebb autóban ül. Kit érdekel?
Ez az oldal kérdésekről és válaszokról szól, nem egy blog.
Ajánlom figyelmedbe a gutefrage.net oldalt, ami német és érdekes módon tudnak értelmes kérdések születni, mert nem blognak használják az emberek, hanem kérdések és azok megválaszolására.
Mivel számodra a szövegértés nem megy, ezért még egyszer leírom, hogy továbbra sem érdekel, hogy ki mit vesz és mennyiért, az viszont érdekel, hogy hozzátok a tipikus balkán mentalitást, és embereket sz.roztok azért, mert nem úgy gondolkodnak ahogy ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!