Szerintetek érdemes még 2024-ben iPhone 13-at venni vagy már nem?
Sokan veszik, de még valós érvet nem hallottam miért jobb ajánlat, mint egy tavalyi csúcstelefon tetszőleges gyártótól.
Egy esetben tudom megérteni, ha Apple ökoszisztémába kell egy relatív olcsó készülök, ami 3-4 évig jól használható.
13-mam van, én már újonnan semmiképp sem vennék, maximum használtan, jó állapotút, jó áron. Most jött ki a 16-os széria, miért akar valaki még a hárommal ezelőttivel szórakozni? Nyilván használható még, én sem akarom lecserélni még 1-2 évig, de ha holnapra feldobná a pacskert, eszembe nem jutna még egyszer megvenni.
"ami 3-4 évig jól használható."
Négy giga memória van benne. NÉGY. Naponta röcög olyanokat, amitől felvonom a szemöldökömet. Nyilván használható, de a világon nem ad semmivel sem többet annál, mintha vennék a használtpiaci (!) árából egy droidot. Ha kicsike a büdzsé, akkor nem az ezer éves apple cuccok között kell turkálni, mert ár/érték arányban borzasztóak. Ha van pénzed és nem számít, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!