Érdemes Apple Iphone 13 Pro-ra váltanom a mostani telefonomról?
Buszt hasonlítunk a villamoshoz, teljesen más a két os, kinek mi jön be.
Már előre tudom, hogy kőkeményen le leszek pontozva ezért a hsz-ért, de akkor is leírom: ha egyszer veszel egy iphone-t, sose fogsz visszaváltani androidra. Évekig hülyéztem az iphone-os kollégákat, hogy miért azt a fost használják, zárt a rendszer, kevésbé lehet testreszabni, minden fizetős, túlárazott cucc, etc., aztán vettem egy 12-t (majd most egy 13-at). Egyszerűen... Gördülékenyen működik... Nincs fagyás/akadás/microlag/újraindulás stb. S10-ig sok samut használtam, de általában pár update után már teljesen gatya volt az összes...
Én már csak azért is elgondolkodnék a váltáson, mert 225-ért ajándék egy patika 13 pro. (Remélem nem a használtpiacon nézted, mert akkor valszeg lehúzás.) Max ha nem jön be, továbbadod, és veszel valami csúcs samut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!