Érdemes lenne iPhone 13 Pro Max-ról 15 Pro Max-ra váltanom, ha kevesebb mint 100 ezrembe kerülne a csere?
Akkor igen. Újítani ilyen áron megéri, mint teljesen áron cserélni.
Csak jobban jársz.
Spórolsz, új telefon, új akku, új technológia stb
Én hasonló helyzetben vagyok és komolyan vacilálok a dolgon.
Egyetlen dolog van ami miatt bizonytalan vagyok és megvárom a teszteket. A 15PM-en lévő telefotó kamera. A 120mm nagyon sok. A 77mm-es tele kamera pont ideális. Minden más miatt váltanék 13PM-ről. Főleg ha csak 100k-t kell ráfizetned, akkor mindenképpen megéri!
A mostani telefonom 512 gigás, tehát kicsit többet ér, illetve hibátlan állapotú és csak egy évet volt használva, ráadásul pont a legnépszerűbb kék változat.
Ezt megpróbálnám 350-400 között eladni, az új telefonra meg visszakapnám az áfát mert céges vásárlás lenne, és ha a 600 ezres indulóárat nézzük az olyan 475 ezer lehet áfa nélkül, ebből ha levonom azt amennyiért eladom a mostanit, kijön a 100 ezer körüli váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!