Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messengerben hogyan tudom...

Messengerben hogyan tudom kikapcsolni a "végpontok közötti titkosítást"?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta 3 embernél is bekapcsolódott valahogy és sajnos mind a 3 embernél nem látom az ehavi - tehát a februári - beszélgetésünket. Az utolsó üzenet amit látok január 31 és a megosztott médiatartalmakat - tehát a képeket és a videókat sem látom. Pedig mind a 3 emberrel nagyon fontos dolgokról beszélünk minden nap. Hogyan tudnám ezt a funkciót kikapcsolni és "visszahozni" mind a 3 embernél a teljes ehavi beszélgetést és az ehavi médiatartalmakat is?

febr. 23. 07:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Nem kell a súgó! Semmit sem segít!
febr. 25. 19:36
 22/61 A kérdező kommentje:
Na szóval hogy tudnám megoldani?
febr. 28. 14:13
 23/61 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék például ebből a beszélgetésből semmi sincs meg sajnos. Pedig minden héten beszélünk. És semmi médiatartalom - képek és videók sincsenek meg. Segítsetek már valahogyan kikapcsolni és vissza szeretném kapni az összes elveszett üzeneteimet és médiatartalmaimat a beszélgetéseimben!!!

márc. 3. 09:21
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz semmit csinálni vele. Évek óta bugos a Messenger

És évekkel ezelőtt is előfordult olyan, hogy eltűntek üzenetek.

Használj valami értelmesebb chat alkalmazást.

Messengernél szinte bármelyik jobb.

márc. 3. 09:25
 25/61 anonim ***** válasza:
11%

Azt hiszem hogy még mindig rossz helyen jársz.

Nekünk semmi közünk az elvesztett adataidhoz. Attól, hogy azt hiszed, mi megoldjuk helyetted, nem lesz így.

Ha problémád van, fordulj ahhoz, aki eltűntette az adataid. A zöldségesnél hiába panaszkodsz a hurkára. Mindennek megvan a maga helye.

márc. 3. 09:29
 26/61 A kérdező kommentje:
De nem évek óta tűnt el. Hanem azóta, amióta bejött ez a végpontok közötti titkosítás. Pár hete. Ezzel szenvedek nagyon. Ezt szeretném megoldani!!!
márc. 3. 09:46
 27/61 anonim ***** válasza:
85%
23. Ugyanígy néz ki nekem is, és semmit nem tudok csinálni vele!:(
márc. 4. 14:43
 28/61 A kérdező kommentje:
Valahogy csak vissza lehet hozni az elveszett üzeneteket és médiatartalmakat
márc. 5. 09:18
 29/61 anonim ***** válasza:
Biztosan, csak én sajnos nem értek hozzá.
márc. 5. 12:21
 30/61 A kérdező kommentje:
Én sem értek hozzá. Valami hozzáértő írhatna és segíthetne!
márc. 5. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!