Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messengerben hogyan tudom...

Messengerben hogyan tudom kikapcsolni a "végpontok közötti titkosítást"?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta 3 embernél is bekapcsolódott valahogy és sajnos mind a 3 embernél nem látom az ehavi - tehát a februári - beszélgetésünket. Az utolsó üzenet amit látok január 31 és a megosztott médiatartalmakat - tehát a képeket és a videókat sem látom. Pedig mind a 3 emberrel nagyon fontos dolgokról beszélünk minden nap. Hogyan tudnám ezt a funkciót kikapcsolni és "visszahozni" mind a 3 embernél a teljes ehavi beszélgetést és az ehavi médiatartalmakat is?

febr. 23. 07:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Ahogy nézegetem - úgy jöttem rá, hogy csak néhány embernél kapsoldott be ez a végpontok közötti titkosítás. És akiknél nem kapcsolódott be, azoknál ugyanúgy megvan az egész beszélgetés és az összes médiatartalom.
márc. 6. 08:09
 32/61 anonim ***** válasza:
12%
Akkor remélem arra is rájöttél, nem tehetünk róla hogy a tiéddel ilyen történt. És nem is tudjuk visszacsinálni neked. Akikkel ugyanez megtörtént, azoknál sincs titkos kapcsoló, amivel vissza tudják állítani. De ezt már írtuk, csak nem akarod tudomásul venni.
márc. 6. 10:21
 33/61 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Csak nagyon zavaró ez a probléma. És én csak megoldást szeretnék találni rá. Hogy visszaszerezzem az elveszett "dolgaimat".
márc. 6. 10:50
 34/61 anonim ***** válasza:
24%

Nincs rá megoldás.

Kb. örülhetsz, hogy egyáltalán van, ami működik azon a szaron..

márc. 6. 12:08
 35/61 A kérdező kommentje:
Valami megoldás csak van! Csak meg kellene találni a megoldást!
márc. 6. 13:16
 36/61 anonim ***** válasza:
38%
Ami fontos, kéretik lementeni.
ápr. 19. 18:21
 37/61 anonim ***** válasza:
A kódot meg kell adni ha kéri és úgy meglesznek a titkosított üzik is
máj. 4. 10:44
 38/61 A kérdező kommentje:
Sose kéri. De amikor kérte, mindig megadtam. És akkor se voltak meg sose. Na akkor?
máj. 4. 12:05
 39/61 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra és akkor kérni fogja
máj. 4. 12:08
 40/61 A kérdező kommentje:
Sokszor megvolt már azóta. Nem megoldás.
máj. 4. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!