Messengerben hogyan tudom kikapcsolni a "végpontok közötti titkosítást"?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta 3 embernél is bekapcsolódott valahogy és sajnos mind a 3 embernél nem látom az ehavi - tehát a februári - beszélgetésünket. Az utolsó üzenet amit látok január 31 és a megosztott médiatartalmakat - tehát a képeket és a videókat sem látom. Pedig mind a 3 emberrel nagyon fontos dolgokról beszélünk minden nap. Hogyan tudnám ezt a funkciót kikapcsolni és "visszahozni" mind a 3 embernél a teljes ehavi beszélgetést és az ehavi médiatartalmakat is?febr. 23. 07:44
11/61 anonim válasza:
Akinek nem működik, az ne itt reklamáljon, hanem a Meta-nak kell visszajelzést küldeni róla. Aligha hiszem, hogy olvasnák az ide írtakat.
12/61 A kérdező kommentje:
#9 nem. Esetleg adnál letöltési linket hozzá légyszíves? Régebben már csináltam ezt. Amikor 1 idegesítő újítás jött vele. De akkor is mindig lefrissült magától. Hiába kapcsoltam ki az automatikus frissítést. Szóval ezért ameddig nen muszáj - addig nen tennék vissza régebbi verziót.
febr. 24. 07:33
14/61 anonim válasza:
"Üzeneteid meg kell,hogy maradjanak ekkor is, mert azt a szerverről újra letölti."
Pont ez a lényeg, hogy törli. Mindegy milyen verzió. Szerveren sem marad.
15/61 anonim válasza:
szerintem ki lehet kapcsolni mert megnéztem nekem alap állapot szerint ki van kapcsolva a messengeren ,ha egyszer be lehet kapcsolni akkor ki is a beálitásoknál annál a személynél akivel üzengetsz.
16/61 anonim válasza:
#12 Messenger old version, igy keress rá a neten.
#14 Igen, de csak azok amik a titkositás alatt voltak, azok olyanok, hogy törlődnek, de az ami előtte volt beszélgetés, annak meg kell maradnia
17/61 A kérdező kommentje:
#15 És hogy a fenébe lehet kikapcsolni? Áruld már el légyszíves!!!
febr. 24. 16:40
19/61 A kérdező kommentje:
Milyen?
febr. 25. 17:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!