Miért telt meg a telefon?
Alig van rajta valami.
Nem lettek új appok letöltve.
Képek és egyéb dokumentumok alig foglalnak helyet.
A Tárhely elemzés azt mutatja, hogy 90%-ban egyébbel van tele.
De mi az az egyéb.
Összedugtam számítógéppel, az nem mutatja azt a 90%-ot. Mintha ott se lenne.
Alcatel 1s.
És az elején hibátlan volt, rengeteg szabad hellyel, és csak úgy magától megtelt a nagy semmivel.
Kiderítettem, hogy több mint a felét a tárhelynek a rendszer foglalja.
Az appok a maradékot.
Alig van app.
Most már igen, DE eddi NAGYON Nem így volt, mert 3 évig tökéletes volt mindenre.
Lehetett vele több száz képet csinálni - nagy részük már le van töltve.
Nyilván szoftveres a hiba.
Jól gondolom, hogy csak visszaállítást lehet csinálni, nincs más út??
Persze akkor le kell tiltani az automatikus Android frissítéseket, hogy ne növelje feleslegesen a rendszer méretét.
Sajnos van már rossz Android tapasztalat egy teljesen más telefonon, az meg néhány hetente leszippantja pár óra alatt az akkut, és amikor megnézem mi szippantotta le, az Androidot jelzi ki.
Tudom szeretnek az emberek mellébeszélni, de akkor a lényeget elárulja valaki, hogyan tudom törölni róla a felesleget?
Még egyszer: korábban rengeteg szabad hely volt rajta, ez a hely eltűnt, pedig nem telepítettem semmit.
A korábbi állapotot szeretném visszaállítani, ennyiben kérek segítséget, hogy ezt hogyan tegyem.
Okoskodást nem kérek, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!