Az okostelefonokon mièrt nem működik az èbresztőóra ha kikapcsolom?
Figyelt kérdés
Kikapcsolt állapotban egyik sem èbreszt. Viszont a règi nyomógombosak èbresztettek akkor is ha kikapcsoltam őket.2023. nov. 10. 17:15
1/7 anonim válasza:
Valamit nagyon félre érthettél.
Ha nincs áram alatt, mert fullban ki van kapcsolva, semmi se ébreszt.
2/7 anonim válasza:
Van, amelyiken működik, pl. Huawei telefonjaim ilyenek voltak.
Megoldható, kérdés, hogy minek - éjszakára a legtöbb ember úgyis töltőre teszi, akkor meg már mindegy, hogy ki van-e kapcsolva vagy sem.
3/7 anonim válasza:
Ha repülőgép módba teszed, akkor ébreszt.
4/7 anonim válasza:
Volt egy nagyon dzsunka kínai telefonom még 2013/14 környékn. Az speciel kikapcsolt állapotban is ébresztett
5/7 anonim válasza:
Elég sok telefonnál működött ez régen, sőt nekem még olyan telefonom is volt, ami kikapcsolt állapotban is pittyegett és rezgett, ha majdnem 0-ra merült már az aksija. :)
6/7 anonim válasza:
"sőt nekem még olyan telefonom is volt, ami kikapcsolt állapotban is pittyegett és rezgett, ha majdnem 0-ra merült már az aksija. :)"
Nekem is volt ilyen, fiókba tett, kikapcsolt teló néha pittyent és nem tudtuk hova tenni a pittyegést, nem tudtuk honnan jön, azt hittük hangokat hallunk. :D Aztán egyszer rájöttem, mondom oké, feltöltelek.
7/7 anonim válasza:
A sok tudás mellett van mit elfelejtenek.
A repülőmód elég a kikapcsolásához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!