Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez csak engem háborít fel?

Ez csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
A minap kaptam karácsonyra egy új telefont mivel már szükségem volt rá. Egy galaxy a16 5g telefonról van szó. Gyönyörű készülék jól szól, jó a képernyő, a kamera, gyors és sokáig bírja aksival. Viszont nem lehet bele sima jackes fülest beledugni. Csak ahért is Meg kell venni a bluetooth vagy usb fülest. Ez csak engem idegesít? Mire jó ez?
tegnap 14:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%
Pénz, pénz, pénz, költs még több pénzt, arra jó!
tegnap 14:45
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
tegnap 14:45
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Engem az háborított fel, de nagyon, hogy le kellett cserélnem a tökéletesen működő és teljesen minden igényemnek megfelelő 6-7 éves Huawei telefonomat azért, mert az addig használt applikációk már csak az új android alatt futottak volna tovább és se bankolni se semmit nem lehetett már miattuk.

De azt is hallottam, hogy sok mai telóhoz már töltőt sem adnak, hanem neked kell hozzá venni külön mindent.

Pénzlehúzás!

tegnap 14:49
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Szívás, de amúgy manapság vannak elég olcsó bluetoothos fülhallgatók, és olyan áron vezetékesből se kapnál jobb minőséget szerintem. De persze aki jobban preferálja a vezetékest, annak ez nem segítség.

Arra figyelj, hogyha usb c-jack átalakítót vennél csak, akkor olyat vegyél, ami DAC chippes, mert amúgy lehet nem fog működni.

tegnap 15:01
 5/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
91%

Mindennek a jó oldalát kell nézni. Ha rosszat akarsz valakinek, csak megajándékozod egy új Samsung telefonnal. Szétveti az ideg.

Ráadásul egy szava sem lehet, hiszen te csak jót akartál. Látszólag.

tegnap 15:04
 6/21 anonim ***** válasza:
51%
Biztos nem csak téged, viszont (sajnos?) manapság a legtöbben Bluetooth-fülest használnak, azaz nekik felesleges, a gyárnak plusz hely, plusz költség a maradék pár százalék kedvéért. Te a helyükben hogy árulnál telefont? Ráadásul így sem vagy megfosztva a lehetőségtől egy átalakítóval, vagy vehetsz USB-C fülest, van egy pár. Nekem pl. a szelfikamera sem hiányzik, ami otrombán belelóg a kijelzőbe... Hátul sem kell feltétlenül objektívgyűjtemény, legalábbis annak, aki nem az örökkévalóságnak fényképez, ha egyáltalán. Az optikai meghajtót is biztos sokan hiányolják, az már az új gépek 99,9%-án hiányzik, többnyire még a helye is.
tegnap 15:12
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
A felháborodással egy jó évtizedet késtél meg. Körülbelül azóta nincsen jack aljzat a telefonok.
tegnap 15:12
 8/21 anonim ***** válasza:
43%

7

Ez nem igaz

tegnap 15:14
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Mi nem igaz? 2015 tájékán kezdték el kivezetni a jack aljzatot globálisan.
tegnap 15:18
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Van még kb 100-150 hozzád hasonlóan elmaradott ember az országban, őket is felháborítja, csak nekik van annyi eszük hogy nem teszik közzé az interneten hogy mennyire gyöpösek.
tegnap 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!