Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez csak engem háborít fel?

Ez csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
A minap kaptam karácsonyra egy új telefont mivel már szükségem volt rá. Egy galaxy a16 5g telefonról van szó. Gyönyörű készülék jól szól, jó a képernyő, a kamera, gyors és sokáig bírja aksival. Viszont nem lehet bele sima jackes fülest beledugni. Csak ahért is Meg kell venni a bluetooth vagy usb fülest. Ez csak engem idegesít? Mire jó ez?
tegnap 14:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Ez még hagyján.. De gondolkoztál már azon hogy kb 1 évig tudod használni normálisan mert a 4gb rammal olyan lassú lesz hogy mehet majd a kukába...
tegnap 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

"Csak ahért is Meg kell venni a bluetooth vagy usb fülest. "

Abszolút nem kell.

Csak azoknak, akiknek szükségük van rá. Ha neked nem kell, semmiképpen se vásárold meg.

Egyébként a bluetooth füles eddig sem volt ingyenes.

[link]

tegnap 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Tök jó, hogy van átalakító. Csakhogy USB-C csatlakozót elkopni már láttam, jacket viszont még sosem. Ha gyakran hallgatsz zenét, és naponta többször kihúzod-bedugod az USB-t, sokkal hamarabb fog elkopni, mint ha csak töltésre használnád.
tegnap 17:06
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha ennyire fontos a zenehallgatás, mind minőségileg, mind mennyiségileg, miért nem vesztek valami dedikált eszközt?

A telefon - bár a nevéből nem következik - nem elsősorban zenelejátszó.

tegnap 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

9

Pl. Xiaomi telefonokon a mai napig van jack csatlakozó is.

tegnap 17:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mivel már korábban is bluetooth fülest használtam a még jackes telefonommal. De megértem a felháborodásod, nekem az hiányzott sokáig, hogy füles és töltő meg miegymás is legyen a dobozban, mint régen.
tegnap 18:31
 17/24 anonim ***** válasza:
59%

Rengeteg helyet foglal, nem lehet vele jól megoldani a cseppállóságot, beletörik,stb...

Egyszerűen nem éri meg fenntartani a jacket a gyártóknak.

Valószínűleg tényeg az a pluszmotiváció az egész mellett, hogy tereljenek át BT-s eszközökre, pénz hajtja őket, de van más is azért, ami a jack eltüntetésére motiválja a gyártókat.

Amiben még van, vagy amivel megy a C->jack, azokban is a létező leggyengébb DAC van.

tegnap 20:00
 18/24 anonim ***** válasza:
38%

A gyári 1000 Ft-os Samsung füles nem kimondottan egy komoly élmény. Ebből adódóan már vettél (vagy nem) egy olyan vezetékest, ami minőségi. Magyarul, költöttél a telefonon felül valamikor. Amit most nem tudsz bedugni. De erre van egy szintén 1000 Ft körül mocorgó adapter.

Nagyon audiofil zenerajongónak kell lenni ahhoz, hogy annyit nyúzza valaki a telefon USB-C-jét, hogy az tényleg elkopjon idő előtt. De ők meg nem egy telefonról fognak flacot hallgatni. A metrón. A minőségi zenehallgatásnak megvan a helye és az ideje, az meg nem a tömegközlekedés vagy egy repülőgép. Mert kb a lossless esetén van értelme annak, hogy valaki ragaszkodjon a kábelhez úgy, hogy van egy jó drága fejhallgatója mellé.

Évek óta nem láttam embert az ismeretségi körömben vagy rokonságban, aki kábeles fülhallgatót használ. Nekem is megvan még ez a gyári füles, kényszermegoldásos alternatívaként, de amúgy nem használom semmire.

[link]

tegnap 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
De most őszintén, minek vettél olyan telefont, amin nincs jack csatlakozó, ha neked ez olyan marhára fontos? Mondjuk lassan már semmin sincs. Ha nem kell, akkor add el vagy csinálj vele amit akarsz, nem a telefon hibája, hogy leragadtál 2012-ben.
tegnap 22:23
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

#19 "De most őszintén, minek vettél"

Kérdező, első sor: "A minap kaptam karácsonyra"

Azért úgy válaszolni, hogy az első három szót sem olvasod el, az elég gáz.

tegnap 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!