Ez csak engem háborít fel?
"Csak ahért is Meg kell venni a bluetooth vagy usb fülest. "
Abszolút nem kell.
Csak azoknak, akiknek szükségük van rá. Ha neked nem kell, semmiképpen se vásárold meg.
Egyébként a bluetooth füles eddig sem volt ingyenes.
Ha ennyire fontos a zenehallgatás, mind minőségileg, mind mennyiségileg, miért nem vesztek valami dedikált eszközt?
A telefon - bár a nevéből nem következik - nem elsősorban zenelejátszó.
9
Pl. Xiaomi telefonokon a mai napig van jack csatlakozó is.
Rengeteg helyet foglal, nem lehet vele jól megoldani a cseppállóságot, beletörik,stb...
Egyszerűen nem éri meg fenntartani a jacket a gyártóknak.
Valószínűleg tényeg az a pluszmotiváció az egész mellett, hogy tereljenek át BT-s eszközökre, pénz hajtja őket, de van más is azért, ami a jack eltüntetésére motiválja a gyártókat.
Amiben még van, vagy amivel megy a C->jack, azokban is a létező leggyengébb DAC van.
A gyári 1000 Ft-os Samsung füles nem kimondottan egy komoly élmény. Ebből adódóan már vettél (vagy nem) egy olyan vezetékest, ami minőségi. Magyarul, költöttél a telefonon felül valamikor. Amit most nem tudsz bedugni. De erre van egy szintén 1000 Ft körül mocorgó adapter.
Nagyon audiofil zenerajongónak kell lenni ahhoz, hogy annyit nyúzza valaki a telefon USB-C-jét, hogy az tényleg elkopjon idő előtt. De ők meg nem egy telefonról fognak flacot hallgatni. A metrón. A minőségi zenehallgatásnak megvan a helye és az ideje, az meg nem a tömegközlekedés vagy egy repülőgép. Mert kb a lossless esetén van értelme annak, hogy valaki ragaszkodjon a kábelhez úgy, hogy van egy jó drága fejhallgatója mellé.
Évek óta nem láttam embert az ismeretségi körömben vagy rokonságban, aki kábeles fülhallgatót használ. Nekem is megvan még ez a gyári füles, kényszermegoldásos alternatívaként, de amúgy nem használom semmire.
#19 "De most őszintén, minek vettél"
Kérdező, első sor: "A minap kaptam karácsonyra"
Azért úgy válaszolni, hogy az első három szót sem olvasod el, az elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!