Ez csak engem háborít fel?
"Azért úgy válaszolni, hogy az első három szót sem olvasod el, az elég gáz."
Most őszintén, akkor olvasnád tovább a k...rva választ. Ha nem kell neki az ajándék, akkor adja el, vagy tegyen vele azt, amit akar. Netes vásárlás esetén 14 napig még el tud állni tőle. Persze amilyen rohadt okos vagy, gondolom nem voltál képes a kérdésre válaszolni, csak ideböfögtél valamit.
Őszintén, amúgy nem is tudok érte rád haragudni. Bánom hogy megnyitottam a kérdést, mert ez nem egy kérdés, csak egy rinya. Kapott egy telefont, most meg nem tetszik neki, mert nincs rajta egy 10 éve elavult dolog. Legközelebb meg majd gondolom laptopot kap ajándékba és meglepődik rajta, hogy nincs DVD olvasó benne.
Én nekem is fontos jack dugo igy olyan Telefon márkát választotam Amin van ilyen Motorolának vannak ilyen telefonjai én kaptam már ajándékba Telefont de azt én választotam ki.
Akkor ezek szerint AZ illetö nem ismeri téged Telefont csak ugy érdemes venni hogy tudjuk milyen márkát stb szeret a másik.
Ha vissza lehet küld vissza a boltba és néz magadnak egy megfelelö Telefont.
"Nagyon audiofil zenerajongónak kell lenni ahhoz, hogy annyit nyúzza valaki a telefon USB-C-jét, hogy az tényleg elkopjon idő előtt. De ők meg nem egy telefonról fognak flacot hallgatni. A metrón."
Nem kell annyira audiofilnek lenni, ha mondjuk naponta töltöd a telefonod és naponta utazol mondjuk kétszer, miközben zenét hallgatsz, akkor szinte biztosan kihúzod-bedugod az USB kábelt naponta 5x-6x. Ettől nem fog ugyan fél év alatt elkopni az aljzat, de biztosan hamarabb, mint a lenne külön jack csatlakozó.
Ráadásul sok cég, még a nevesebb cégek USB csatlakozói is sokszor méretpontatlanok, kicsúsznak a telefonból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!