Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alábbi két telefon közül...

Az alábbi két telefon közül melyik lenne jobb választás?

Figyelt kérdés

Nekem fontos lenne a nagy kijelző.

[link]

[link]

dec. 24. 17:55
 1/1 anonim válasza:
A felsorolt két telefon közül mindkettőnek 6.8 inches kijelzője van. Tehát ugyanakkora, ezt figyelembe véve a G60 jelentősen jobb ár érték aránnyal rendelkezik. Erősebb benne a hardver, jóval több a RAM és a ROM, illetve bár a G51 nem jelöli, szerintem a G60 rendelkezik nagyobb akkumulátorral. A G60 két hátránya G51-el szemben, nem írják hogy dual SIM-es lenne, tehát csak egy SIM kártyát fogad valószínűleg, illetve szintén nem írják hogy 5G kompatibilis lenne, ez igazából itthon Magyarországon nem lényeg úgysincs mérvadó 5G rendszer, és érdemi hátrány nem ér. Én mindenképpen a G60-at ajánlom.
jan. 23. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!