Messengerben hogyan tudom kikapcsolni a "végpontok közötti titkosítást"?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta 3 embernél is bekapcsolódott valahogy és sajnos mind a 3 embernél nem látom az ehavi - tehát a februári - beszélgetésünket. Az utolsó üzenet amit látok január 31 és a megosztott médiatartalmakat - tehát a képeket és a videókat sem látom. Pedig mind a 3 emberrel nagyon fontos dolgokról beszélünk minden nap. Hogyan tudnám ezt a funkciót kikapcsolni és "visszahozni" mind a 3 embernél a teljes ehavi beszélgetést és az ehavi médiatartalmakat is?febr. 23. 07:44
41/61 anonim válasza:
"Sokszor megvolt már azóta. Nem megoldás."
De van megoldás, keressed, ne minket csesztess. Oldd meg.
42/61 A kérdező kommentje:
Nincs semmi megoldás! Sokan leírták már!
máj. 4. 17:50
43/61 anonim válasza:
"Nincs semmi megoldás! Sokan leírták már!"
Na ezt a mondatot akartam kicsikarni. Ezzel kezdtük, hogy nincs megoldás, te is tudod, de kínlódsz.
44/61 A kérdező kommentje:
Na szóval - azok a válaszolók - akik ugyanabban a cipőben járnak - amiben én. Hogyan járnak el?
máj. 5. 08:44
45/61 A kérdező kommentje:
Segítene valaki végre valahára?
máj. 16. 08:08
46/61 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni.
Bugos sz@r az egész.
Keress egy értelmesebb alternatívát - a messengernél bármi jobb
47/61 anonim válasza:
"Na szóval - azok a válaszolók - akik ugyanabban a cipőben járnak - amiben én. Hogyan járnak el?"
Röhögnek, hogy tudják a megoldást, de azért sem mondják el neked.
48/61 A kérdező kommentje:
Valamit csak lehet vele csinálni
máj. 27. 09:31
49/61 anonim válasza:
Úgy érzem a 100 válaszra hajt a kérdező.
50/61 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan tudom kikapcsolni? Aki ugyanebben a cipőben jár, mint én - az hogyan oldotta meg?
máj. 30. 17:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!