Meddig lehet visszaküldeni egy telefont a Media Marktba?
Feleségem hülyességet csinált rendelt egy 700e forintos iPhone 16 pro maxot…. Online
Jót akart, de nekem a 4 éves i11-em is kiszolgál és a munkám során erősen amortizálodna a 16P max, szóval nem kell…
December 5-én már átvette, ma kaptam meg tőle…
Hát addig örültem amíg nem láttam az árát…
Tiszta ideg vagyok, mert autóra gyűjtünk azt ilyen baromságot vett…
Mivel a 14 nap már lejárt, így talán azzaal jársz a legjobban, ha apróhírdetés oldalon eladod. Hardverapró, jófogás.
Ha nem is bontottad ki, akkor sokat nem romlott az értéke.
Korábban benéztem, egy akció kamerát akkor se kaptam vissza a pénzem...
Azért kérdem, hogy mire számíthatok.... mert tiszta ideg vagyok
Ha az átvételtől számítva 14 napon belül visszaküldöd akkor lehet szó az elállási jogod gyakorlásáról. Ekkor kaphatod vissza a pénzt. Ez a törvényben előírt visszaküldési lehetőség.
A 14 napon felüli visszaküldési akciókat, lehetőségeket a webshopok találják ki és általában nem ingyen vannak, vagy vannak bizonyos szigorító feltételek, csak bontatoan csomagot vesznek vissza, meg stb. Ezt nem garantálja törvény, csak a webshop szerződési feltételei vonatkoznak rá.
Más esetben csak akkor veszik vissza és adják vissza a pénzt ha a bolt úgy gondolja hogy visszaadja. Nem kötelessége és adhat helyette kupont, utalványt, stb is. Karácon után sok ilyen idióta jelenik meg a boltokban, úgyhogy általában szokott lenni ajándék visszavásárlási, cserélési akció is.
Szóval tényleg az a legegszerűbb ha eladod.
Az asszonyt sajnálom, nem így kellett volna lereagálnod. Jó nagy tahó lehetsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!