Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meddig lehet visszaküldeni...

Meddig lehet visszaküldeni egy telefont a Media Marktba?

Figyelt kérdés

Feleségem hülyességet csinált rendelt egy 700e forintos iPhone 16 pro maxot…. Online

Jót akart, de nekem a 4 éves i11-em is kiszolgál és a munkám során erősen amortizálodna a 16P max, szóval nem kell…

December 5-én már átvette, ma kaptam meg tőle…

Hát addig örültem amíg nem láttam az árát…

Tiszta ideg vagyok, mert autóra gyűjtünk azt ilyen baromságot vett…

tegnap 19:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10# ha annyit dolgoznál a pénzért mint én akkor szerintem te is így reagáltad volna le…

Nekem ez két havi fizetésem… és vannak más kiadásaink is, ennek ellenére nem csaptam cirkuszt, csak kifejeztem, hogy nem vagy normális.

tegnap 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem is 700 ezer hanem 600 ezer ft a media marktba... szoval mi is az igazság?
tegnap 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#4 Erre már csak a MM tud válaszolni
tegnap 21:22
 14/17 anonim válasza:
0%
Ha bontatlan akkor megveszem
tegnap 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

"Nem is 700 ezer hanem 600 ezer ft a media marktba... szoval mi is az igazság?"

Az 512-es 700 ezer. Nyilván nem tudjuk, hogy kamu-e a kérdés, de nem is lényeges, a kérdés valódiságától eltekintve is azt kell mondanom, hogy 20 nap után nem kell visszavenniük. Ha bontatlan a csomagolás, akkor megpróbálhatod azt, hogy visszaviszed és talán engedik másra levásárolni, de nem vennék rá mérget.

tegnap 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem veszik vissza nem kötelesek .

Ad El magad igaz buksz rajta valamenyit de eltudod gyorsan adni.

ma 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk. Az is, hogy kinek mi a tapasztalata. Egyedül az számít, hogy amikor te bemész elintézni, akkor ők ott mi alapján milyen döntést hoznak.

Menj be a Media Marktba és őket kérdezd meg. Hivatkozz a karácsonyra, hogy ajándékba kaptad. Ilyenkor egy kicsit rugalmasabbak szoktak lenni. Kérd a pénzt levásárlás helyett. Hivatkozz arra, hogy nagyon sok költségetek van, nem fér bele ilyen ajándék. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle.

ma 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!