Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hiányzik egyre több...

Kedves Vezető kérdése:

Miért hiányzik egyre több telefon alaptartozéka, a töltő?

Figyelt kérdés

Mostanában tervezek venni új telefont, mostanában találkoztam ezzel az undorító jelenséggel. A headset et még megértem valahol, hogy sosem volt mindig alaptartozék, de a töltő, az első tégla Ericsson-om óta, 2024 ig magától értendő alaptartozék. Sokáig ugye a levehető hátlapokkal, cserélhető akksikkal is kibírtuk valahogy, nagy nehezen. Ráadásul 20 ezer körül van egy pl Redmi töltő.

(Olyat néztem legutoljára ami szimpatikus telefon volt)

Ez lesz az új irány?

Jönnek a kontroller nélküli konzolok, hangszóró nélküli mini hifi-k, kerék nélküli autók..? :)

2024. febr. 4. 22:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Mondjuk annyi előnye van a C-nek (a már említetten kívül), hogy a bedugás mindegy. Bár nekem is szimpatikusabb az USB-A...
2024. febr. 5. 16:28
 42/43 anonim ***** válasza:

"lehet, hogy én vagyon túl 90's kid"

Én 80-as kid vagyok, mégsem gondolkodom olyan gyöpösen mint te. Előrefelé kell gondolkodni nem hátra! :D Nem a régi szabványokat kell erőltetni amin már nem lehet fejleszteni, hanem olyan eszközöket kell általánosan álfogadottá tenni amikben van fejldőséi lehetőség és a jövőben is lehet őket használni.

Az átállás nem megy egyik napról a másikra, több év kell mire mindenhol bevezetésre kerülnek az új szabványok és sok-sok év mire a régiek kifutnak. Ezt az időszakot át kell vészelni úgy, hogy mindenkinek van mindenféle töltője, csatlakozója, adaptere.

Ha a hozzád hasonló elmaradott gondolkodású embereken múlna akkor a mai napig vga csatlakozó lenne a laptopokon, meg soros porton menne az egér.... Mer' jóaz.

2024. febr. 5. 17:46
 43/43 anonim ***** válasza:

„Miért hiányzik egyre több telefon alaptartozéka, a töltő?”

A válasz végtelen egyszerű: ha mellékelnének adaptert a telefonhoz, akkor neked nem lenne mit kérdezni a gyk-n, ennyi az oka. Ha meg tartozéka lenne az adapter a telefonnak, akkor meg azt kérdeznéd meg, hogy miért adnak adaptert a telefonhoz?

2024. febr. 5. 19:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!