Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Torrentezésre milyen mikroSD...

Torrentezésre milyen mikroSD kártyát javasoltok?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyat ami nem döglik be két hónap múlva.

Tabletre torrentezek, de édeskevés a tárhelye

tegnapelőtt 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra semmilyet. Az nem erre való, nem szeretik a sok írást.

Amúgy a Kingston márkájú MicroSD kártyák tartósak, nekem van 10+ éves is, a mai napig működik. Ezen kívül még a Samsung EVO Plus MicroSDXC is jó, de ezek sem torrentezésre valóak, szóval ne várd, hogy évekig tegyék.

tegnapelőtt 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sd kártya, pendrive felejtős.

Usb SSD-t kell rádugnod.

tegnapelőtt 21:01
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Egyszer kényszerhelyzetben pendrive-ra irányítottam a torrentet, de írhatnék SD-kártyát is, mivel ilyen USB-adaptert is szoktam használni.

Ne tudd meg, borzasztó volt, teljesen belassult az egész, használhatatlan.

tegnapelőtt 21:26
 4/7 anonim válasza:
49%
Kérdezd meg Jose Luis Torrentét 😄
tegnapelőtt 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
SanDisk
tegnapelőtt 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen folyamatos rögzításra szánt, pl autós kamera, sd kártyák, denem ajánlom.... ssd/hdd inkább
tegnap 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy 128ast veszek, egyszer teleírom, és utána csak a seed megy,és ritkán változtatok a tartalmon
tegnap 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!