Sd kártyaolvasó első használat telefonhoz? Ezt írja ki: "a mass usb meghajtó csak formázás után használható" Ilyenkor formázni kell? Új a mikrosd, teljesen üres 64 GB, adtak ilyen sd átalakítót hozzá, abban beletettem az olvasóba, és ezt írja ki.
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 17:58
1/6 anonim válasza:
Ha üres, akkor formázd, nem vesztesz semmit.
De azért szokott lenni rajta partició és formázás is, hogy lehessen használni macera nélkül.
Bár vannak eszközök, amik kötözkodnek, hogy formázni kell..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, közben valahogy bevette formázás nélkül, a laptopban is próbáltam, utána a telefonon is ment. Csak azt nem találom lehet e rá közvetlenül videót felvenni, az egyelőre nem megy. Csak másolgatni rá file-okat a saját file-ok mapparendszerben.
2023. dec. 4. 19:17
3/6 A kérdező kommentje:
Mert van ilyen hogy mentési hely:
belső tárhely
sd kártya
és tök jó lenne itt megjelenne 3. opciónak ez a kártyaolvasós sd kártya, de lehet túl szép lenne :)
2023. dec. 4. 19:19
4/6 lali51 válasza:
Végül is miben szeretnéd használni?
5/6 A kérdező kommentje:
Telefonhoz, arra szeretnék videókat közvetlenül, vagy ha sokat kell fotózni.
2023. dec. 4. 22:17
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából az is elég lenne ha a galériából lehetne böngészni, de egyelőre csak a filerendszerből tudom elérni, a galériában nincs benne.
2023. dec. 4. 22:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!