Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sd kártyaolvasó első használat...

Sd kártyaolvasó első használat telefonhoz? Ezt írja ki: "a mass usb meghajtó csak formázás után használható" Ilyenkor formázni kell? Új a mikrosd, teljesen üres 64 GB, adtak ilyen sd átalakítót hozzá, abban beletettem az olvasóba, és ezt írja ki.

Figyelt kérdés

2023. dec. 4. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha üres, akkor formázd, nem vesztesz semmit.

De azért szokott lenni rajta partició és formázás is, hogy lehessen használni macera nélkül.

Bár vannak eszközök, amik kötözkodnek, hogy formázni kell..

2023. dec. 4. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, közben valahogy bevette formázás nélkül, a laptopban is próbáltam, utána a telefonon is ment. Csak azt nem találom lehet e rá közvetlenül videót felvenni, az egyelőre nem megy. Csak másolgatni rá file-okat a saját file-ok mapparendszerben.
2023. dec. 4. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Mert van ilyen hogy mentési hely:

belső tárhely

sd kártya

és tök jó lenne itt megjelenne 3. opciónak ez a kártyaolvasós sd kártya, de lehet túl szép lenne :)

2023. dec. 4. 19:19
 4/6 lali51 ***** válasza:
Végül is miben szeretnéd használni?
2023. dec. 4. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Telefonhoz, arra szeretnék videókat közvetlenül, vagy ha sokat kell fotózni.
2023. dec. 4. 22:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából az is elég lenne ha a galériából lehetne böngészni, de egyelőre csak a filerendszerből tudom elérni, a galériában nincs benne.
2023. dec. 4. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!