Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha viberen és a telefonkönyvbe...

Ha viberen és a telefonkönyvben is töröltem egy személyt, akkor észleli a viberen, hogy töröltem??

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
A másik fél nem fogja ezt látni, hiszen az ő telefonkönyvében még szerepelsz. Sőt a rendszer annyira "buta" hogy ha a vibert letörlöd, másnak még akkor is azt mutatja, hogy neked van, max a fotód tűnik el ha volt feltöltve, de a telefonkönyvben még úgy mutatja, hogy telepítve van az app. Csak persze az üzenet már nem jut el hozzád ha írnak. Egyik ismerősöm törölte, de csak onnan tudtam, hogy eltűnt a fotója, meg, hogy nem ment át amit írtam.
tegnap 08:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy! Köszönöm.
tegnap 10:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés. Ha, az általam küldött üzeneteket úgy töröltem, hogy,,törlés mindkét félnél", akkor az megjelenik nála is, hogy töröltem az üzeneteket ily módon?
tegnap 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, ott marad a nyoma, és borítékolható, hogy egyből megkérdezi mit töröltél. Ráadásul ha van okosórája, ott nem fog törlődni. Viszont nem rég olvastam, hogy amennyiben Viberben előfizetsz a Pluszra , akkor nyom nélkül lehet visszavonni az üzenetet.

[link]

tegnap 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Alapjáraton így gondoltam én is. A névjegye törlése után láthatja, hogy mikor vagyok online, illetve mikor nem? Ez, utolsó kérdés😊.
tegnap 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt most nem tudom biztosra mondani, de szerintem igen, mivel az lényegében azt jelzi, hogy az applikácíód online van. Szóval ez független attól, hogy kölcsönösen megvan-e egymás száma vagy sem. De megteheted, hogy tiltod az online jelzést, viszont ezt csak 24 óránként egyszer tudod változtatni.
tegnap 13:04
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem jelzi. Sokszor van az, hogy ismerősömnél kiírja, hogy újra a viberen, stb., nem is tudtam addig, hogy nem volt fent.
ma 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!