Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan válasszak új mobilt?

Hogyan válasszak új mobilt?

Figyelt kérdés

Nos a problémám a következő vettem egy Samsung A15-öt, nyilván tudtam hogy nem lesz a legjobb minőség hiszen alacsony árkategória, de nem hittem hogy ennyire sz@r lesz.(Előtte egy Huawei P30 lite-om volt, szintén nem egy nagy kunszt, de ennél még az is jobb volt).

El fogom adni a tiszta új telefont Vintiden (vagyis megpróbálom...) és szeretnék újat venni. De egyetemista diák vagyok és magamnak veszem, szóval nem tudok egy magasabb árkategóriájú telefont jelenleg megengedni magamnak.

Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e olyan telefont ajánlani, ami még elfogatható áron van (150-280€ körül), de minőségi képeket csinál.

Annyi, hogy olyan márka kéne, ami a Googlet használja, ezért is váltottam Huaweiről. Ha esetleg ebben az árkategóriában tudtok jobb Samsungot azt szívesen fogadom.

Köszönöm!

tegnapelőtt 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Vegyél egy használt iPhone-t.

Szintén P30 Lite-ról váltottam, Google hiánya miatt új Huawei kiesett, Samsung a sok szemét és a gagyi kinézetű UI miatt nem kell, Xiaomi a sok reklám miatt fos. Volt egy kísérletem egy Motorolával, ami az első héten bedöglött, aztán vettem egy iPhonet és nem bántam meg.

tegnapelőtt 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Rejoy.

Megveszik fixen korrekt áron. Az új telefon is megveheted tölük. Galaxy S22-t tudok ajánlani 100e körül. BLYYY4000 kuponkóddal rendeltem tölük többször is, müködik vásárlásnál és eladásnál egyaránt. Ügyintézés korrekt, hibátlan telefont küldenek, ha nem tetszik akkor ingyenesen visszaküldöd és nem kell aluljáróban árulni.

tegnapelőtt 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

#1 Az iPhoneon mióta van Google?

Amúgy használt telefon jöhet szóba, esetleg valamelyik szolgáltatónál részletre, ha már előfizetéses van (gondolom van, különben nem kéne telefon).

tegnapelőtt 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Régóta. Megy rajta a Gmail, Maps, Google alapszolgáltatások, Youtube, Keep, Photos, naptár, minden.
tegnap 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!